Home / TEMA DANA / „OVAKVOG IZDAJNIKA I LJIGAVCA NISMO IMALI. KAO DA SU SVI ONI SABRANI U MILU. NIKO OVAKO NIJE BIO BESKRUPULOZAN. NI TURCI, NI FAŠISTI..“ (VIDEO)

„OVAKVOG IZDAJNIKA I LJIGAVCA NISMO IMALI. KAO DA SU SVI ONI SABRANI U MILU. NIKO OVAKO NIJE BIO BESKRUPULOZAN. NI TURCI, NI FAŠISTI..“ (VIDEO)

„Normalan čovek kada čuje šta Milo Đukanović želi da uradi SPC i srpskoj Crnoj Gori ima utisak tuge i stida.“

„Mislila sam da su se stvari koje su sada aktuelne dešavale samo za vreme Drugog svetskog rata, ali ispada da i danas živimo u tom ratu“ – poručuje Milijana Baletić, novinarka rodom iz Crne Gore i podseća da su samo još autošovinisti i sluge fašističkih okupatora 1941. godine pokušale da promene identitet Crnoj Gori.

Do tada drugih Crnogoraca osim Srba nije bilo. To treba ponavljati za ove što imaju kratko pamćenje i svest o sebi grade samo na osnovu vesti koje im se serviraju u režimskim medijima. Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali. Kao da su svi oni sabrani u Milu. Niko ovako nije bio beskrupulozan. Ni Turci, ni fašisti. Ovakvog do sada nismo imali – smatra novinarka.

Baletićeva objašnjava da je Milo marioneta i prodana duša, koja poput svake prostitutke učestvuje u prodaji svega da bi se obogatio.

– Ipak, pravi razlog napada na SPC je drobljenje pravoslavnog bića i zna se odakle taj vetar duva. Nema sumnje da će se napadi nastaviti, ali će Milo jednog dana biti samo u nizu sramota, koja je jedno vreme bacila Crnu Goru u karantin. Doći će do ozdravljenja, ali ne smemo da sedimo skrštenih ruku, već da pomognemo da Crnoj Gori da ozdravi – ističe Baletićeva.

Njenu izjavu pogledajte na sledećem videu:

(Srbija Danas/IN4S)

Check Also

KAMALA JE PROJEKTOVANA DA ZAUZME BELU KUĆU, A NE BAJDEN! DUBOKA DRŽAVA ODREDILA BUDUĆNOST AMERIKE DO 2032. GODINE!

Džo Bajden će za četiri godine navršiti 82 godine i verovatno neće ići na drugi …