Home / TEMA DANA / „OVAKVOG IZDAJNIKA I LJIGAVCA NISMO IMALI. KAO DA SU SVI ONI SABRANI U MILU. NIKO OVAKO NIJE BIO BESKRUPULOZAN. NI TURCI, NI FAŠISTI..“ (VIDEO)

„OVAKVOG IZDAJNIKA I LJIGAVCA NISMO IMALI. KAO DA SU SVI ONI SABRANI U MILU. NIKO OVAKO NIJE BIO BESKRUPULOZAN. NI TURCI, NI FAŠISTI..“ (VIDEO)

„Normalan čovek kada čuje šta Milo Đukanović želi da uradi SPC i srpskoj Crnoj Gori ima utisak tuge i stida.“

„Mislila sam da su se stvari koje su sada aktuelne dešavale samo za vreme Drugog svetskog rata, ali ispada da i danas živimo u tom ratu“ – poručuje Milijana Baletić, novinarka rodom iz Crne Gore i podseća da su samo još autošovinisti i sluge fašističkih okupatora 1941. godine pokušale da promene identitet Crnoj Gori.

Do tada drugih Crnogoraca osim Srba nije bilo. To treba ponavljati za ove što imaju kratko pamćenje i svest o sebi grade samo na osnovu vesti koje im se serviraju u režimskim medijima. Bilo je u Crnoj Gori onih koji su ostavili smrdljiv trag, poput Jove Kapičića i Milovana Đilasa, iza kojih su ostala nebrojana groblja, ali čini se da ovakvog izdajnika nismo imali. Kao da su svi oni sabrani u Milu. Niko ovako nije bio beskrupulozan. Ni Turci, ni fašisti. Ovakvog do sada nismo imali – smatra novinarka.

Baletićeva objašnjava da je Milo marioneta i prodana duša, koja poput svake prostitutke učestvuje u prodaji svega da bi se obogatio.

– Ipak, pravi razlog napada na SPC je drobljenje pravoslavnog bića i zna se odakle taj vetar duva. Nema sumnje da će se napadi nastaviti, ali će Milo jednog dana biti samo u nizu sramota, koja je jedno vreme bacila Crnu Goru u karantin. Doći će do ozdravljenja, ali ne smemo da sedimo skrštenih ruku, već da pomognemo da Crnoj Gori da ozdravi – ističe Baletićeva.

Njenu izjavu pogledajte na sledećem videu:

(Srbija Danas/IN4S)

Check Also

LEGIJA U INTERVJUU: „PERIŠIĆ SE PRODAO ZA KILO JAGNJETINE, DRAŽE MI JE DA BUDEM UBICA, NEGO IZDAJNIK SVOG NARODA“

Milorad Ulemek, koji je osuđen na višegodišnju robiju zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, udario je …