Home / TEMA DANA / OVO JE MILOV PLAN ZA REŠENJE PROBLEMA: ĐUKANOVIĆ SE ODLUČUJE NA OČAJNIČKI KORAK!

OVO JE MILOV PLAN ZA REŠENJE PROBLEMA: ĐUKANOVIĆ SE ODLUČUJE NA OČAJNIČKI KORAK!

Pošto nije uspeo da pobunjeni narod zastraši hapšenjem i prebijanjem, ima samo jednu šansu.

Milo jedini spas vidi u kineskom virusu! Đukanović je uvideo da ni masovna hapšenja, teror policije i raznorazna zastrašivanje neće zaustaviti sve masovnije litije po crnogorskim gradovima i pokolebati narod koji je ustao u odbranu svojih svetinja te se odlučio za suludi potez!

Prema informacijama koje dolaze iz Podgorice, prvi čovek Crne Gore spreman je da iskoristi priču o koronavirusu od kojeg strahuje celi svet, kako bi zabranio litije.

– To bi vrlo jednostavno mogao da izvede – objavio bi da je ta zaraza stigla u Crnu Goru i da sva masovna okupljanja moraju biti zabranjena – navodi izvor.

Inače, Kenan Hrapović, ministar zdravlja Crne Gore, izjavio je pre nekoliko dana da je zbog koronavirusa pod zdravstvenim nadzorom u toj zemlji čak 188 osoba.

Opozicionari u Crnoj Gori za „Alo!“ potvrđuju da ima indicija da će se Đukanović odlučiti na ovaj očajnički korak i proglasiti epidemiju, ali navode da mu to kod naroda neće proći… Oni podsećaju da su režimski mediji u Crnoj Gori već pokušali da izvedu sličnu akciju kada su građane plašili velikom zagađenošću vazduha…

– Ne bi me začudilo da Đukanović proglasi zarazu jer je definitivno potrošio sve adute koje je imao i sve ih je narod prezreo. Niko se više ne peca na njegove zamke, čak su i manjine shvatile šta on radi i koliko je ovaj zakon loš. Doneo ga je u izbornoj godini misleći da će na taj način homogenizovati svoje biračko telo te da će sa srpskim nacionalizmom, velikosrbima i SPC zastrašiti manjine i ponovo ih privući na svoju stranu.

Ali ništa od toga, na litijama sa nama su i Bošnjaci, i Hrvati, i Albanci. Naroda je sve više, iako na državnim medijima ne može ništa o litijama da se čuje, za njih istina ne postoji. U borbi sa narodom, eto, sad mu jeste ostao samo taj koronavirus – zaključuje Vladislav Dajković, opozicioni aktivista, i dodaje:

– Litije su veličanstvene, tamo ne možete videti nikada nijednu nervoznu osobu, ne možete čuti da se neko prehladio dok je bio na molebanu, iako je veći broj njih održavan i na temperaturi koja je bila u minusu – podvlači on.

– Jedini ko je nečim zaražen u Crnoj Gori jeste Milo Đukanović. Zaražen je bezbožništvom, vlastoljubljem i „brozomorom“. Prateći simptomi kod bolesnika prilikom korišćenja ovog leka su nervoza i preterano znojenje. Pacijent će biti konačno izlečen gubitkom vlasti – tvrdi Marko Kovačević iz Demokratskog fronta.

Na litiji Vujanovićev šurak

Podgorica se juče uveliko pripremala za veliku litiju koja će biti održana danas, a na kojoj će, kako očekuju organizatori, biti oboren još jedan rekord po broju ljudi. Prošla litija koju je predvodio otac Gojko Perović takođe je pobila sve rekorde po poseti. Prema nekim informacijama, bilo je prisutno oko 50.000 ljudi. Na ulicama je tada bio i ugledni podgorički advokat Rajko Božović, inače šurak Filipa Vujanovića, doskorašnjeg predsednika Crne Gore i jednog od ključnih ljudi DPS-a.

Policija kopa se kanal na granici sa Srbijom

U selu Adrovići iznad Pljevalja, po nalogu policije, kopa se kanal na granici sa Srbijom, objavili su mediji. Meštani Adrovića zabrinuti su zbog problema u vodosnabdevanju koji su nastali zbog radova u prethodna tri dana.

Oni su kazali da su nezvanično saznali da se želi sprečiti ulazak stanovnika iz Srbije, istovremeno pitajući kako će u letnjem periodu koristiti svoja imanja koja se nalaze u obe države. Takođe, istakli su da radove izvodi mehanizacija pljevaljskog opštinskog preduzeća „Lokalni putevi“, a da su na terenu prisutni policajci.

(Alo)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …