Home / TEMA DANA / PAKLENI PLAN ZA SRBE U CRNOJ GORI! PRLjAVA UVERTIRA PRED POPIS, NACIJA ODJEDNOM NIJE BITNA! EVO ŠTA STOJI IZA..

PAKLENI PLAN ZA SRBE U CRNOJ GORI! PRLjAVA UVERTIRA PRED POPIS, NACIJA ODJEDNOM NIJE BITNA! EVO ŠTA STOJI IZA..

Mediji pod kontrolom predsednik Skupštine CG Alekse Bečića i premijera Zdravka Krivokapića uveliko prave uvertiru da uoči popisa, ako ga bude na jesen, Srbe izbrišu iz Crne Gore!

Popis stanovnika u Crnoj Gori trebalo bi da se održi krajem godine, a vlast u strahu da će se rekordno visok procenat građana izjasniti kao Srbi, pokušava da izbegne totalni debakl svoje srbomrzačke politike.

Mediji pod kontrolom predsednik Skupštine CG Bečica i premijera Krivokapića uveliko prave uvertiru da uoči popisa, ako ga bude na jesen, Srbe izbrišu iz Crne Gore!

“Nacija i religija nisu ključne za popis”, pišu podgoričke Vijesti, navodeći da evropski zavod za statistiku Eurostat još nije upoznat sa crnogorskim Nacrtom zakona o popisu stanovništva, ali ukazuje da izjašnjavanje o etničkoj pripadnosti može biti osetljivo pitanje u mnogim zemljama.

Iz Eurostata su, odgovarajući na pitanje Vijesti, da li je evropski standard da se građani na popisu ne izjašnjavaju o naciji, rekli da zakonodavstvo EU o popisu stanovništva ne uključuje etničku pripadnost i ne daje posebne preporuke o ovoj temi!

Sada je jasno u kom pravcu se “šteluju” uslovi i atmosfera za evenutalni popis stanovništva u Crnojm Gori i kome smeta da se zna ko se kako izjašnjava kada je nacionalnost u pitanju.

Najpre su hteli da se upuste u lažiranje podataka, ali kada su videli da bi ih to preskupo koštalo, sada se u podlom ratu protiv Srba pozivaju na “evropske preporuke”. Pametnom dosta!

Check Also

HRVATSKI ISTORIČAR TVRDI: SRBIJA IMA ŠANSU DA U POTPUNOSTI VRATI KOSOVO! KOD ALBANACA JE RASULO- RAZVODI, ABORTUSI, DROGA, PAD NATALITETA!

Kosovo je oteto natalitetom i jedino se natalitetom može vratiti. Albanci već dugo imaju trend …