Home / TEMA DANA / PALMA ŠOKIRAO NACIJU: “NIŠTA NIJE TAČNO ŠTO NAM JE KRIZNI ŠTAB GOVORIO O KORONAVIRUSU”

PALMA ŠOKIRAO NACIJU: “NIŠTA NIJE TAČNO ŠTO NAM JE KRIZNI ŠTAB GOVORIO O KORONAVIRUSU”

Dragan Marković Palma danas je u Skupštini tokom rasprave o budžetu za narednu godinu dobar deo svog izlaganja posvetio posebnoj temi – koronavirusu.

On prvo otkrio da je 6 članova njegove porodice imalo koronu a potom je naglasio da se u medijima samo sluša o toj bolesti i vakcinama.

“Samo slušamo korona, vakcine, korona, vakcine. Dok sam išao ka Beogradu na skoro svim stanicama lekari pričaju o vakcini. Pa gde ih nađoste toliko?”, upitao je Marković.

On se usprotivio ideji da se poslanici testiraju tako što bi lekari dolazili u Parlament.

“Ako ti nešto fali, idi kao običan čovek što ide u ambulantu pa se testiraj”, poručio je Marković svojim kolegama. Predsednik JS nije propustio priliku da govori o radu Kriznog štaba.

“Ništa nije tačno od onoga što nam je Krizni štab proteklih 7 meseci govorio o koroni. Samo je tačno bilo ono kad saopštavaju koliki je broj zaraženih i umrlih”, rekao je Marković i dodao da su građani danas “više uplašeni nego kad su padale NATO bombe.”

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Palma bavio radom Štaba. On je krajem novembra pozvao lekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

“Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal – doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam kada dodje leto zbog visoke temperature nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna”, rekao je tada Marković u Skupštini Srbije.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić nedavno je uputio izvinjenje članovima Kriznog štaba zbog kako je rekao napada na njih koji dolaze iz stranke koju vodi.

(B92)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …