Home / TEMA DANA / PAROVIĆ OTKRIO: SLEDI LAŽNI ATENTAT NA VUČIĆA, HOĆE NOVO VANREDNO STANJE! EVO ŠTA STOJI IZA KAMPANJE O PRISLUŠKIVANJU I „DRŽAVNOM UDARU“ (VIDEO)

PAROVIĆ OTKRIO: SLEDI LAŽNI ATENTAT NA VUČIĆA, HOĆE NOVO VANREDNO STANJE! EVO ŠTA STOJI IZA KAMPANJE O PRISLUŠKIVANJU I „DRŽAVNOM UDARU“ (VIDEO)

Već danima smo kao građani prinuđeni da slušamo medijske tirade o tome da je „neko iz vlasti“ prisluškivao predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i da je na taj način pripreman državni udar.

Ovo naravno zvuči strašno i u svakoj iole uređenoj državi bi bio poziv na alarmiranje javnosti, međutim kod nas se čitava ova priča svodi na unutarstranački obračun u Srpskoj naprednoj stranci i pripremu da se od Nebojiše Stefanovića oduzme beogradski odbor te stranke, a on zajedno sa još nekim državnim funkcionerima optuži za „izdaju Vučićevog poverenja“ i saradnju sa mafijom.

Pošto nam je već to svima kristalno jasno, pozivam vlast da se ponaša odgovorno u ovom kriznom periodu, a da svoje unutrašnje razmirice u SNS-u reše na stranačkim organima. Znamo da je u međuvremenu u naprednjake ušlo na stotine „žutih“, „Čedinih“, „Čankovih“, „Dinkićevih“ i da je potrebno oterati osnivače te stranke na isti način na koji je oteran Tomislav Nikolić i njegovi ljudi, ali je nedopustivo da cela država bude žrtva tog njihovog „stranačkog kanibalizma“.

U Intervju sa Miroslavom Parovićem, predsednikom u tehničkom mandatu Narodnog slobodarskog pokreta u kojem je bilo reči o prisluškivanju Aleksandra Vučića, sukobu Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića, zagađenju vazduha, kandidaturi Dejana Bodiroge na izborima.

Pogledajte video:

(srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …