Home / TEMA DANA / PAROVIĆ OTKRIO VUČIĆEV PLAN: NUDI SE ZAPADU DA POHAPSI SVOJE KRIMINALCE I SPASE SEBE! (VIDEO)

PAROVIĆ OTKRIO VUČIĆEV PLAN: NUDI SE ZAPADU DA POHAPSI SVOJE KRIMINALCE I SPASE SEBE! (VIDEO)

– Slučaj privođenja Slaviše Kokeze, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, bliskog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika Aleksandra Vučića, završni je čin u pripremama za uvođenje vanrednog stanja u Srbiju kako bi se lakše izvršio obračun sa nepodobnima, ekskluzivno za Srbin.info je izjavio funkcioner Narodnog slobodarskog pokreta (NSP), Miroslav Parović ukazujući da bi za ovakvu drastičnu meru režima povod bila priča o navodnoj zaveri u kojoj se spremalo ubistvo predsednika Srbije, a u koju su umešani visoki predstavnici vlasti.

– Zbog toga ne treba da čudi što se u režimskim medijima pojavila vest o tome da je policija pitala Kokezu da li je on hteo da ubije Vučića, a na šta je on navodno odbio da odgovori po savetu Aleksandra Stepanovića, predsednika Višeg suda u Beogradu,  rekao je Parović.

– Sve ovo jasno dokazuje da je Srpska napredna stranka leglo mafije i epicentar kriminala i korupcije u Srbiji. Ono što je minimum i što sam Aleksandar Vučić posle svega mora da uradi jeste da raspusti ovu kriminalnu družinu i time da lični doprinos normalizaciji prilika u zemlji. Bez ovog čina Vučić će biti lak plen u političkim procesima koji su krenuli u regionu, a Srbija će biti označena kao mafijaška država na isti način na koji je tokom devedesetih bila označena kao ratnohuškačka, čime ćemo kao nacija ući u nove neprilike.

(Srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …