Home / TEMA DANA / POČELO BRISANJE SA LICA ZEMLJE: Putin poslao na „Islamsku državu“ pripadnike elitnog „Spetznaza“- ekstremno najpreciznije i najnemilosrdnije ubice na svetu! (VIDEO)

POČELO BRISANJE SA LICA ZEMLJE: Putin poslao na „Islamsku državu“ pripadnike elitnog „Spetznaza“- ekstremno najpreciznije i najnemilosrdnije ubice na svetu! (VIDEO)

Džihadisti koji beže pred napadima ruskih snaga uskoro bi se mogli naći u još većim problemima. Ruski predsednik Vladimir Putin odlučio je da na njih pošalje pripadnike najelitnije jedinice ruske vojske – Spetsnaza.

specijalci- vojnici- komandosi

Pripadnici Spetsnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilosrdnije i najpreciznije ubice na svetu.

– Ekstremno su agresivni i vrhunski istrenirani. Oni su tamo da počiste nakon vazdušnih napada, pozovu vazdušne napade, odu na tajne misije protiv pobunjenika i na kraju ih potpuno unište – rekao je izvor iz vojske za Mirror.

– Na njih se neće gledati kao na britanske ili američke vojnike. Oni su tamo samo s jednim ciljem, da unište bilo koga ko preti Asadu. Pod bilo kojim uslovima. Oni će promeniti poziciju Rusije na Mediteranu i na Srednjem isoku.

Osim njih Vladimir Putin u Siriju će poslati i 150.000 vojnika koji bi islamiste ISIS-a trebali da izbrišu s lica zemlje. Od početka napada na baze ISIS-a ruske vazdušne snage uspele su da im unište 50 strateški važnih objekata.

Pogledajte video:

(24sata.hr)

Check Also

DA LI JE OVO SAMO UVOD?! ČITAVO SELO U SRBIJI SE IZMEŠTA ZBOG RUDNIKA! VLADA SRBIJE: „NAŠI STRATEŠKI PARTNERI SU TO HTELI“

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović posetila je Zaječar, gde je organizovan prijem građana. Ona …