Home / TEMA DANA / POČELO JE! BIBLIJSKO PROROČANSTVO SE OSTVARUJE: Papa Franja poziva na jednu svetsku vladu, da bi se spasilo čovečanstvo..

POČELO JE! BIBLIJSKO PROROČANSTVO SE OSTVARUJE: Papa Franja poziva na jednu svetsku vladu, da bi se spasilo čovečanstvo..

Papa Franja je pozvao na “jednu svetsku vladu“ i “političku vlast,“ tvrdeći da je stvaranje jedne svetske vlade potrebno za borbu sa glavnim pitanjima kao što su “klimatske promene.“

papa franja

Govoreći za ekvadorske novine “El Universo,“ papa je rekao da Ujedinjene nacije nemaju dovoljno moći i da moraju imati potpunu državnu kontrolu “zarad dobrobiti čovečanstva.“

Ali ono što je upečatljivo je papin poziv za novu globalnu političku vlast. Kako izveštava Guardian:

“Papa Franja će ove nedelje pozvati na promene u načinu života i potrošnji energije kako bi se sprečilo “uništenje ekosistema“ pre kraja ovog veka, navodi se u procurelom nacrtu papine enciklike. U dokumentu objavljenom u italijanskom magazinu u ponedeljak, papa će upozoriti da bi neuspeh u tom postupku imao “ozbiljne posledice za sve nas.“

Papa je takođe pozvao na novu globalnu političku vlast zaduženu za “rešavanje… smanjenje zagađenja i razvoj siromašnih zemalja i regiona.“ Njegova molba je podsetila na njegovog prethodnika, papu Benedikta XVI, koji je 2009. godine predložio neku vrstu super UN-a koje bi se bavile svetskim ekonomskim problemima i nepravdama.

Reč “globalizacija“ znači baš to. To je proces tranzicije sveta u globalnu vladu. Verski lideri igraju svoju ulogu u ovoj velikoj prevari.

Dejvid Rokfeler je rekao da bi “globalna kriza“ trebalo da se desi pre nego što ljudi sveta budu spremni da prihvate Novi svetski poredak. Kada je svetska ekonomija doživela dramatičan pad 2008. godine, svetski lideri su ponovo proglasili protrebu za Novim svetskim poretkom sa globalnom finansijskom kontrolom.

Kao što je pokazao papa Franja, klimatske promene i globalno zagrevanje su sada omiljena metoda globalne elite za zastrašivanje, jer oni pokušavaju da čovečanstvo poteraju bliže jedinstvenoj totalitarnoj vladavini.

Uznemirujuće, svetski verski lideri takođe počinju da se udružuju u propovedanju iste himne, upućujući svoje ovce da prihvate komponente jedne svetske vlade Novog svetskog poretka.

U slučaju da ste propustili, svetski lideri iz raznovrsne kolekcije verskih zajednica pozvali su na svetsko jedinstvo u video poruci objavljenoj prošle nedelje.

Poziv za svetsku vladu, koji predvode papa Franja, ajatolah Al-Milani, Dalaj-lama i rabin Abraham Skorka, smatra se velikim korakom na putu ka Novom svetskom poretku koji je prorečen pre 2.000 godina.

Svetski verski lideri su se sastali da naprave zajedničku izjavu putem videa, pozivajući ljude da prihvate ideje o prijateljstvu i jedinstvu, i da prevaziđu negativnost i podelu u društvu.

U stvarnosti, poziv za globalnu vladu od strane pape Franje i bogatih elitista nema nikakve veze sa razvojem osiromašenih nacija ili “spašavanjem čovečanstva.“ Takva vlada bi umesto toga garantovala globalno nadgledanje, globalnu nejednakost bogatstva i svet vođen istim korumpiranim interesima koji trenutno konsoliduju bogatsvo i moć širom sveta.

Webtribune.rs

Check Also

NOGO: AKO VAS KRIMINALCI NAPADNU BAGEROM, ČEKIĆEM IMATE PRAVO DA IH UBIJETE! (VIDEO)

Političar Srđan Nogo najavio je da narod više neće dolaziti goloruk na proteste nakon što …