Home / TEMA DANA / POČINJE HAOS U BEOGRADU: VEČERAS U 18 ČASOVA SVA OPOZICIJA SE UJEDINJUJE- „VUČIĆ ĆE BITI UHAPŠEN..“ (VIDEO)

POČINJE HAOS U BEOGRADU: VEČERAS U 18 ČASOVA SVA OPOZICIJA SE UJEDINJUJE- „VUČIĆ ĆE BITI UHAPŠEN..“ (VIDEO)

Predsednik Srbije u današnjem obraćanju narodu u više navrata se bavio Srđanom Nogom a u jednom momentu ga je čak nazvao i fićfirićem, što je inače vrlo neobično i ukazuje da je Vučić opsednut ovim opozicionim liderom.

U svojim izjavama na licu mesta uživo ispred Skupštine, Nogo je uvek naglašavao da zna da ga Vučić sada gleda i za njega je uvek imao neku poruku koju mu je direktno slao.

Današnjim izjavama o Srđanu Nogu Vučić je to i potvrdio jer je u više navrata koristio pitanja novinara da skrene temu na Noga.

Vrlo je očigledno da Vučiću smeta Srđan Nogo  i da ga se plaši jer je upečatljiva činjenica da je Nogo uspeo sam da dovede ispred Skupštine više od 10.000 ljudi na protest.

Danas u izjavi povodom uhapšenih demonstranata Nogo je poručio i Vučiću i Rebiću da ih čeka robija jer su izdali naređenja da policija bije narod.

Nogo je u izjavi naglasio po ko zna koji put da Vučić mora da preda Kosovo jer je taj zadatak dobio i da je uplašen zbog demonstracija da će mu taj zadatak sprečiti.

Nogo predviđa da se bliži Vučićeva ostavka i gubitak vlasti.

Ono što je vrlo zanimljivo je činjenica da su sva predviđanja u ovoj i prošloj godini Srđana Noga ostvarena.

Nepovoljno za Vučića je činjenica da će večeras u 18 časova sva opozicija biti ujedinjena što do sada nije bio slučaj.

Pogledajte video:

Webtribune.rs

Check Also

NEMAČKA ANALIZA: KAKO ĆE VAKCINA ZA KORONU BITI LAŽNO PRIKAZANA KAO USPEŠNA

Kratka pozadina: Postojanje virusa SARS-KoV-2 još nije čak ni dokazano. PCR-test takođe nije tako napravljen, …