Home / TEMA DANA / POMETNJA NA ZAPADU! SPECIJALNI RUSKI AVION PRIMEĆEN IZNAD SIRIJE: Putin nešto sprema, U SIRIJU POSLAO OFICIRE FSB! (VIDEO)

POMETNJA NA ZAPADU! SPECIJALNI RUSKI AVION PRIMEĆEN IZNAD SIRIJE: Putin nešto sprema, U SIRIJU POSLAO OFICIRE FSB! (VIDEO)

Avion An-148-100E specijalnog letačkog odreda „Rusija“ primećen je na sirijskom nebu, piše na Tviteru „Bosforus obzerver“ koji prati kretanje borbenih aviona kroz moreuz Bosfor

Avion je poleteo sa moskovskog aerodroma Vnukovo, prešao turski vazdušni prostor i doleteo na međunarodni aerodrom Damaska. Nakon toga on je krenuo u rusku avio-bazu Hmejmim.

Kako pišu „Masdar njuz“, avion je verovatno, treba da dopremi teret na bazu. Međutim, kako navodi „Bosforus obzerver“, putnički An-148-100E obično prevozi visoke vojne oficire FSB.

Podsetimo, ruski sistemi PVO su u nedelju uništili nepoznate dronove koji su pokušali da napadnu rusku avio-bazu Hmejmim.

Aerodrom je od 2015. godine avio-baza Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u Siriji. Ruski avioni od tada bombarduju pozicije terorista u toj zemlji.

Pogledajte video:

Check Also

ALEKSIĆ: OVO JE JEDINI NAČIN DA SE SPREČI ISKOPAVANjE LITIJUMA I ZATRUJE CELA SRBIJA! STRANCI SU UCENILI VUČIĆA..

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas građane iz cele Srbije da podignu svoj …