Home / TEMA DANA / POTRES U SNS-u – VISOKI FUNKCIONER STRANKE NAJAVIO: „Ako Zorana ostane u Vladi, neću biti poslanik! Ili ona, ili ja!“

POTRES U SNS-u – VISOKI FUNKCIONER STRANKE NAJAVIO: „Ako Zorana ostane u Vladi, neću biti poslanik! Ili ona, ili ja!“

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović kaže za N1 da neće više biti poslanik, ukoliko Zorana Mihajlović ostane ne ministarskom mestu.

On kaže da ostaje član SNS, ali da ne može da podrži Vladu u kojoj je Zorana Mihajlović ministarka, jer smatra da je ona svojim radom unosila „najgoru moguću disharmoniju u Vladi“.

„To je moj stav. Nije timski igrač, to je moje mišljenje odavno. Došli smo negde do limita, nemam nikakv razlog da to podržavam. Ja zaista ne znam da li još neko od poslanika Srpske napredne stranke ne želi da podrži Vladu sa Mihajlović u njoj, kažem isključivo svoj stav, nemam nameru da utičem ni na koga drugog. Nisam nikada ni sa kim razgovarao o tome, ali ostajem pri tome – podnosim ostavku ako ona i posle rekonstrukcije bude u Vladi Srbije“, kaže Đukanović.

On navodi da o rekonstrukciji Vlade treba da odluči premijerka Ana Brnabić, uz konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

„Ne bavim se toliko tom tematikom, više se bavim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, to me mnogo više zanima“.

Check Also

UDARNA VEST! IZRAELSKA VOJSKA DOBILA NAREĐENJE DA SE SPREMI ZA NAPAD SAD NA IRAN- AMERIKA VEĆ POSLALA NOSAČE AVIONA!

Izraelska vojska je nedavno dobila nalog od Vlade da se pripremi za potencijalni napad SAD …