Home / TEMA DANA / RASPADA SE SZS!? TEŽAK SUKOB DVERI I DS-a

RASPADA SE SZS!? TEŽAK SUKOB DVERI I DS-a

Poslanik DS Radoslav Milojičić Kena rekao je da zahteva od rukovodstva stranke hitan izlazak iz antievropskog SzS u koji kako je rekao, građani odavno ne veruju.

Radojičić je taj zahtev uputio rukovodstvu DS, kako je rekao za Tanjug, nakon današnjeg napada Boška Obradovića na jednog od osnivača DS, Dragoljuba Mićunovića, zbog njegove ocene da je bojkot izbora besmislen.

“Napadati čoveka koji se borio protiv Tita, Miloševića, koji je osnivač DS, je skandal i to ga napada onaj koji podržava Hitlerove saradnike”, kratko je Milojičić prokomentarisao tvit lidera Dveri Boška Obradovića u kojem vređa Dragoljuba Mićunovića, jer je protiv bojkota izbora.

Poslanik Demokatske stranke Balša Božović smatra da DS treba da zahteva da se Boško Obradović pod hitno izbaci iz Saveza za Srbiju ili da DS odmah napusti Savez.

Na društvenoj mreži Tviter oglasila se i poslanica Aleksandra Jerkov. “O čoveku koji se borio za demokratiju u Srbiji kada se to plaćalo glavom ovako govori čovek koji podržava one koji su služili Hitleru. Možda bolje sa Mišom Vacićem i ostalim firerima da se udružiš, nekako više priliči”, napisala je.

Lider Dveri Boško Obradović reagovao je danas, oštro, pa i uvredljivo, na izjavu poslanika i jednog od osnivača Demokratske stranke Dragoljuba Mićunović da je bojkot izbora besmislen, i poručio da bi Mićunović trebalo sam da izađe na izbore da bi se videlo koliku podršku ima.

“Da li je ovo moguće: od komuniste, ‘jahanja popova’ i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem? Najbolje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima”.

Dragoljub Mićunović je rekao danas da smatra da je bojkot izbora besmislen.

(B92,Tanjug)

Check Also

BLIŽI SE RAT NA DALEKOM ISTOKU: KAD POČINJE SUKOB KINE I SAD OKO TAJVANA?!

Neočekivano koliko i obeshrabrujuće, američki i kineski mediji došli su do konsenzusa koji nisu tražili. …