Home / TEMA DANA / RUSKI ANALITIČAR: TRAMP DOBIO VIRUS KAO DEO SPECIJALNE OPERACIJE?!

RUSKI ANALITIČAR: TRAMP DOBIO VIRUS KAO DEO SPECIJALNE OPERACIJE?!

Donald Tramp je već dva puta primio dodatni kiseonik i deksametazon, a njegovo stanje se poboljšava.

Njegov lekarski tim je otkrio da prima i eksperimentalnu terapiju, odnosno lek REGN-KOV2, kao i cink, vitamin D, famotidin, melatonin i aspirin.

Predsednik SAD od petka nema groznicu, a njegova jetra i bubrezi funkcionišu normalno nakon druge doze remdesivira, intravenskog antivirusnog leka, za koji je dokazano da skraćuje boravak u bolnici.

Kako se i moglo očekivati, već se pojavilo, možda i ključno, pitanje: nije li Trampa neko namerno zarazio korona virusom? Nije li on žrtva specijalne operacije svojih političkih protivnika?

Ovo pitanje relevatnim smatra i poznati moskovski publicista i politikolog Jegor Holmogorov:

„Sasvim je moguće da je Trampu neko poslao crnog labuda. On lako može preboleti kovid-19. Ali, već su `pomrli` njegovi predizborni mitinzi. Ovo je kolaps njegove izborne kampanje. A to može značiti krah nade da svet neće ponovo bućnuti u liberalnu močvaru“.

Holmogorov posebno naglašava: „Svet se suočio sa nekim vrlo pametnim virusom. Uništava sve što je konzervativno, podržava sve što je liberalno. Najpametniji virus u istoriji! Imam osećaj da je izmišljen posebno radi puča u Sjedinjenim Državama 2020. godine“.

On se nada da se Tramp sada našao u onoj vrsti katastrofalnih kriza iz kojih najbolje izlazi:

„Ako je ovo tačno – onda Tramp svoje zaražavanje čak može okrenuti u vlastitu korist. Trebalo da narednih dana od svega napravi dramatičnu predstavu bolesti i oporavka, da pokuša da kod Amerikanaca izazove maksimalno saosećanje. Da pomisle: on je jedan od nas, a nijedna infekcija se ne lepi za onog vampira Bajdena, jer je već mrtav“.

Holmogorov smatra, iako je Tramp lišen svog glavnog aduta – nastupa pred biračima, da američki lider ne treba da prerano napusti karantin već da krene sa novim planom za izbore.

Check Also

UDARNO! DR ŠEVARLIĆ PREDVIĐA DOLAZAK VELIKE NEVOLJE..! (VIDEO)

Dolazi nam glad i nestašice, koje se veštački izazivaju na globalnom nivou, a seljaci u …