Home / TEMA DANA / Ruski migovi neće stići, Putin sve zaustavio posle Vučićeve posete Vašingtonu, evo zašto (VIDEO)

Ruski migovi neće stići, Putin sve zaustavio posle Vučićeve posete Vašingtonu, evo zašto (VIDEO)

putin

Pisac i publicista Igor Ivanović, gostujući u emisiji „Politikon“ produkcije „HelmCast“, rekao je da ruski migovi i oružje neće doću u Srbiju jer Aleksandar Vučić ne sme da pređe crvenu liniju koja mu je postavljena tokom poslednje posete Vašingtonu.

– Rusi neće poslati migove i nama preko potrebno oružje dok minimum ne dobiju eksteritorijalni status svog humanitarnog centra U Nišu, dakle diplomatski status. Sada kada je Vučić bio u Vašingtonu, u tim sastancima koje je imao, njemu su rekli da je to crvena linija koju ne sme da pređe. Dakle nema te eksteritorijalnosti za ruske humanitarce, samim tim Rusi ne daju migove, objasnio je Ivanović. Ivanović kaže da je dolazak ruskog oružja trebao da ima mnogo dublju poruku od one koju mnogi vide.

– Ruski migovi nisu trebali da budu simboličan akt davanja šest avione već uvod u jednu ozbiljniju novu istoriju čvršćiš odnosa između Srbije i Ruske Federacije, prvenstveno na vojnom planu – rekao je Ivanović za produkciju „HelmCast„. Ivanović je u emisiji govorio na teme stvaranje patriotskog bloka i ko bi ga danas sačinjavao, šta nam to Vučić poručuje nametanjem „unutrašnjeg dijaloga“ o Kosovu , zašto Srbima, možda više nego ikad, odgovara zamrznuti konflikt po pitanju Kosova i Metohuje, a ne nekakav nametnuti „unutrašnji dijalog“, ko je Stojadin Mirković i zašto svi treba da upamtimo njegovo ime itd. Autor i voditelj emisije „Politikon je Danilo Tvrdišić. POGLEDAJTE VIDEO:

(HelmCast)

Check Also

ZASTRAŠUJUĆA ISTINA O RIO TINTU: NEKA MESTA U SRBIJI ĆE NESTATI

„Postoje neka mesta koja će nepovratno nestati, ako bude urađeno to što planiraju potpuno će …