Home / TEMA DANA / ŠEŠELJ OTKRIO KO JE ZAPRAVO BOŠKO OBRADOVIĆ I ŠTA JE RADIO NA TAJNOM SASTANKU SA PALMEROM

ŠEŠELJ OTKRIO KO JE ZAPRAVO BOŠKO OBRADOVIĆ I ŠTA JE RADIO NA TAJNOM SASTANKU SA PALMEROM

Predstavnici dela srpske opozicije, među kojima su bili Dragan Đilas i Vuk Jeremić, sastali su se juče u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmerom, iza zatvorenih vrata.

Prema pisanju medija, na sastanku se pojavio i Boško Obradović u pratnji lidera DS Zorana Lutovca i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj nije iznenađen time da SzS ide na noge američkom diplomati.

Za mene to nije neočekivano. Otišli su kod svojih gazda da podnesu izveštaje o dosadašnjem delovanju i da prime nove naloge. Ja sam od samog početka znao da su oni strana agentura, američka i britanska i da ispunjavaju strane naloge. Oni su toliko željni vlasti, moći, uticaja i bogatstva, da su spremni da služe neprijateljima svog naroda da bi to postigli – izjavio je Šešelj.

Lider radikala rekao je da se Amerikancima ne smeju prećutati svi negativni aspekti njihove politike na Balkanu, a na pitanje kako to da njega nisu pozvali na sastanak, već samo jedan deo opozicije, Šešelj odgovara:

– A, kako mene da zovu? Šta bi meni rekli, a znaju unapred šta bih ja njima rekao – izjavio je predsednik SRS, te izjavio da Palmeru, kao zameniku pomoćnika državnog sekretara ne bi išao na noge, čak i da želi sastanak sa njim.

Vođa SRS odgovara da je on prvi prozreo Boška Obradovića, koji je prvo pokušao da privoli SRS na koaliciju, a onda počeo da govori protiv Šešelja.

– Jesam li ga ja odmah prepoznao čim sam ga upoznao? Odmah sam znao ko je i šta je! On nikad nije bio patriota, a jeste desničar, ali desničar najgore vrste – ljotićevac! Nemački vojnici nisu stigli ni da se naspavaju u Beogradu 1941. godine, a LJotić se već stavio u službu Hitleru protiv svog naroda. Boško Obradović je sledbenik politike Dimitrija LJotića – izjavio je predsednik SRS.

Check Also

DA LI JE OVO SAMO UVOD?! ČITAVO SELO U SRBIJI SE IZMEŠTA ZBOG RUDNIKA! VLADA SRBIJE: „NAŠI STRATEŠKI PARTNERI SU TO HTELI“

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović posetila je Zaječar, gde je organizovan prijem građana. Ona …