Home / TEMA DANA / ŠOKANTNI PODACI- RADULOVIĆ OTKRIVA ČIJI JE VUČIĆ ČOVEK I SA KIM RADI U DOGOVORU…

ŠOKANTNI PODACI- RADULOVIĆ OTKRIVA ČIJI JE VUČIĆ ČOVEK I SA KIM RADI U DOGOVORU…

Bivši predsednik Dosta je bilo i poslanik u Skupštini Srbije, Saša Radulović, optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da radi za interese Nemačke.

Radulović je na svom Tviter nalogu objavio sledeće:

Vučić je nemački čovek i sprovodi nemačku politiku u Srbiji. To krije kao zmija noge. Bez otvorene podrške Nemačke, pao bi i medijski mrak i sa njim i SNS sa vlasti. Uništavaju Srbiju i pretvaraju je u zemlju jeftine radne snage. Nemačka nam kaže: “Srbija ide u dobrom pravcu”.

Vučić je nemački čovek i sprovodi nemačku politiku u Srbiji. To krije kao zmija noge. Bez otvorene podrške Nemačke, pao bi i medijski mrak i sa njim i SNS sa vlasti. Uništavaju Srbiju i pretvaraju je u zemlju jeftine radne snage. Nemačka nam kaže: „Srbija ide u dobrom pravcu“.

U zatvorenim diplomatskim krugovima. Javno, ambasador u Prištini. SAD i Nemačka sa krnjom EU su u sukobu koji se neće okončati dok ne padne evro. Ideja o podeli je udarac pokušaju Nemačke da cementira svoj dominantan položaj na Balkanu.

Radulović objašnjava da Srbija učestvuje u obračunu Nemačke i SAD: U zatvorenim diplomatskim krugovima. Javno, ambasador u Prištini. SAD i Nemačka sa krnjom EU su u sukobu koji se neće okončati dok ne padne evro. Ideja o podeli je udarac pokušaju Nemačke da cementira svoj dominantan položaj na Balkanu.

On tvrdi da Vučić i Tači rade u dogovoru i da služe istom nalogodavcu: Botovi imaju nalog da seju strah. Baš kao i Vučić. Od “Albanci u Vranju” (a u stvari im je pao natalitet i Kosovo se prazni), do biće sankcije i obavezno završavaju sa ratnim porukama. Jedini koji šalju ovakve poruke su “pregovarači” Vučić i Tači, dirigovani iz jednog centra.

Botovi imaju nalog da seju strah. Baš kao i Vučić. Od „Albanci u Vranju“ (a u stvari im je pao natalitet i Kosovo se prazni), do biće sankcije i obavezno završavaju sa ratnim porukama. Jedini koji šalju ovakve poruke su „pregovarači“ Vučić i Tači, dirigovani iz jednog centra.

Webtribune.rs

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …