Home / TEMA DANA / ŠOKANTNI PODACI- RADULOVIĆ OTKRIVA ČIJI JE VUČIĆ ČOVEK I SA KIM RADI U DOGOVORU…

ŠOKANTNI PODACI- RADULOVIĆ OTKRIVA ČIJI JE VUČIĆ ČOVEK I SA KIM RADI U DOGOVORU…

Bivši predsednik Dosta je bilo i poslanik u Skupštini Srbije, Saša Radulović, optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da radi za interese Nemačke.

Radulović je na svom Tviter nalogu objavio sledeće:

Vučić je nemački čovek i sprovodi nemačku politiku u Srbiji. To krije kao zmija noge. Bez otvorene podrške Nemačke, pao bi i medijski mrak i sa njim i SNS sa vlasti. Uništavaju Srbiju i pretvaraju je u zemlju jeftine radne snage. Nemačka nam kaže: “Srbija ide u dobrom pravcu”.

Vučić je nemački čovek i sprovodi nemačku politiku u Srbiji. To krije kao zmija noge. Bez otvorene podrške Nemačke, pao bi i medijski mrak i sa njim i SNS sa vlasti. Uništavaju Srbiju i pretvaraju je u zemlju jeftine radne snage. Nemačka nam kaže: „Srbija ide u dobrom pravcu“.

U zatvorenim diplomatskim krugovima. Javno, ambasador u Prištini. SAD i Nemačka sa krnjom EU su u sukobu koji se neće okončati dok ne padne evro. Ideja o podeli je udarac pokušaju Nemačke da cementira svoj dominantan položaj na Balkanu.

Radulović objašnjava da Srbija učestvuje u obračunu Nemačke i SAD: U zatvorenim diplomatskim krugovima. Javno, ambasador u Prištini. SAD i Nemačka sa krnjom EU su u sukobu koji se neće okončati dok ne padne evro. Ideja o podeli je udarac pokušaju Nemačke da cementira svoj dominantan položaj na Balkanu.

On tvrdi da Vučić i Tači rade u dogovoru i da služe istom nalogodavcu: Botovi imaju nalog da seju strah. Baš kao i Vučić. Od “Albanci u Vranju” (a u stvari im je pao natalitet i Kosovo se prazni), do biće sankcije i obavezno završavaju sa ratnim porukama. Jedini koji šalju ovakve poruke su “pregovarači” Vučić i Tači, dirigovani iz jednog centra.

Botovi imaju nalog da seju strah. Baš kao i Vučić. Od „Albanci u Vranju“ (a u stvari im je pao natalitet i Kosovo se prazni), do biće sankcije i obavezno završavaju sa ratnim porukama. Jedini koji šalju ovakve poruke su „pregovarači“ Vučić i Tači, dirigovani iz jednog centra.

Webtribune.rs

Check Also

SATELITSKI SNIMAK OGROMNOG RUSKOG NUKLEARNOG TORPEDA NAPRAVIO TEŠKU POMETNJU NA ZAPADU

Britanski korisnici interneta zabrinuti su zbog nove satelitske slike koju su objavili strani mediji. Čitaoci …