Home / TEMA DANA / ŠOKANTNO OTKRIĆE: ALBANCI SE MASOVNO I TRAJNO ISELJAVAJU SA KOSOVA! CIFRE O NJIHOVOM BROJU SU PLANSKI NADUVANE! EVO ŠTA SE KRIJE..

ŠOKANTNO OTKRIĆE: ALBANCI SE MASOVNO I TRAJNO ISELJAVAJU SA KOSOVA! CIFRE O NJIHOVOM BROJU SU PLANSKI NADUVANE! EVO ŠTA SE KRIJE..

„Izgubljeno je samo ono čega se odreknemo.“ (Gothold Efraim Lesing,1729-1781,njemački pisac)

Predsjednik republike Srbije, Aleksandar Vučić, 22.juna 2021.godine,govorio je poslanicima Narodne skupštine o situaciji na svetoj, središnoj srpskoj zemlji – Kosovu i Metohiji.

Njegove riječi su imale cilj da kod građana Srbije (prije svega, Srba) izazovu osjećaj pomirenja sa gubitkom KiM, te osjećaj uzaludnosti otpora planovima Zapada za amputaciju Srbije.

Ovakav zaključak, jasno i nedvosmisleno, proizilazi iz jezičke i logičke analize Vučićevih riječi. Naime, on je, između ostalog rekao: „…neću da… potpišem priznanje, to će učiniti neko posle mene…“?!;
„kada se busamo u grudi, treba da mislimo o posledicama“; „treba da sačuvamo dobre odnose sa Zapadom“; „nije vreme za prevelika očekivanja ili očekivanja koja nisu u skladu sa realnošću koja nas okružuje“;„ne treba (nam) zamrznuti konflikt na KiM, jer ako ne dođe do kompromisnog rešenja, ćemo doći u situaciju da neko odmrzne taj konflikt“; „Albanaca (na KiM) nema više od 1.350.000…odnos Srba prema Albancima je 1:15“…

Odakle bi Vučić znao da će neko poslije njega potpisati priznanje lažne države Kosovo, ako sa zapadnim mentorima nije već pripremio teren za to priznanje?!

Naši Sveti Oci, prije svega Sveti Sava, Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac Milostivi, Sveti Petar Cetinjski i Sveti Patrijarh Pavle, slava Im i milost, duže od decenije ukazateljno upozoravaju da su Vučića zapadni megakapitalisti – vladari iz sjenke (Veliki brat) doveli (instalirali) na vlast s osnovnim zadatkom da se Srbija samoamputira, odnosno prizna lažnu državu Kosovo.

Sveti Oci upozoravaju i da pitanje okupiranog svetog Kosova i Metohije treba da ostane u stanju tzv.zamrznutog konflikta u pogledu svega onoga što bi značilo izričito ili prećutno priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo. Vrijeme radi za Rusiju ,ali i za Srbiju, ukoliko bude u čvrstom ekonomskom, vojnom i političkom savezu sa njom.

Patriotski opredijeljeni pripadnici bezbjednosnih službi Srbije su dužni da javnosti i nadležnim organima saopšte podatke do kojih su došli zakonitim praćenjem i prisluškivanjem Vučića i njegovih subverzivnih aktivnosti uperenih protiv Srbije i srpskoga naroda.

Jer, javnost ima pravo da zna kako su i pod kojim uslovima zapadni moćnici prihvatili nekadašnjeg ekstremnog antievropejca Vučića za garanta  sprovođenja „evropskih vrijednosti“ u Srbiji, te kako je Vučić obezbijedio (objektivno velika) sredstva da formira Srpsku naprednu stranku, kao masovnu partiju.

Takođe, veoma je bitno objelodaniti ulogu Mila Đukanovića, kako u posredovanju između Vučića i zapadnih moćnika, tako i u finansiranju Vučićevog dolaska na vlast i njegovom održavanju na vlasti, te kakva je i kolika cijena Đukanovićevih usluga.

Obraćanje Vučića dokazuje njegov neprincipijelan odnos prema rukovodstvu Rusije, kao garanta cjelovitosti Srbije, na osnovu Rezolucije 1244 SB UN, od 10.juna 1999.godine. On ne pominje Rusiju, ali naglašava potrebu očuvanja dobrih odnosa sa Zapadom.

A najveće zapadne zemlje, te 22 od 27 članica EU su, ne samo priznale nezavisnost „države Kosovo“, nego su i glavni sponzori te nezavisnosti i glavni faktori ucjenjivanja Srbije da prizna tu nezavisnost.

Na drugoj strani, Vučićeva vlast još uvijek nije priznala povratak poluostrva Krim matici Rusiji (2014.godine), niti je ruskom osoblju iz Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu (koji je formiran još 2012.godine)

obezbijedila diplomatski status (privilegije i imunitete). Vučić, kao i Ivica Dačić, Boris Tadić i drugi, ne snose samo političku odgovornost za izmještanje pregovaračkog procesa iz Savjeta bezbjednosti UN (gdje su saveznici Srbije, Rusija i Kina) u Evropsku uniju, te za razdržavljenje Srbije na KiM potpisivanjem briselskih i vašingtonskog sporazuma i njihovom primjenom sa pogubnim dejstvom po Srbiju i Srbe, pogotovo one sa KiM, nego i krivičnu odgovornost, jer se tu radi o izvršenju najmanje dva teška krivična djela, propisana Krivičnim zakonikom Srbije i to: „Priznavanje kapitulacije ili okupacije“ (član 306) i „Ugrožavanje teritorijalne celine“ (član 307). Ključni, trajni i nepromjenljivi politički principi (politički aksiomi) Zapada prema Srbiji, kao dio sveopšteg neoružanog rata Zapada protiv Rusije i pravoslavlja su:

1)Srbija sa KiM u svom sastavu, ne može postati članica EU.

2)Srbija ne može postati članica EU, ako istovremeno ne pristupi NATO paktu.

3) Srbija ne može postati članica EU, ako ne pristane na ukidanje Republike Srpske.

4) Srbija ne može postati članica EU, ako njeno rukovodstvo ne pristane na veći stepen autonomije Vojvodine, Raške oblasti i drugih djelova Srbije.

5) Srbija ne može postati članica EU, ako prethodno ne raskine sve političke, vojne, ekonomske i kulturno-duhovne veze sa Rusijom.

Sveta Matrona (Matronuška) Moskovska Svemoćna je ukazala da su zapadni megakapitalisti okupirali KiM da bi nesmetano pljačkali njegovo nemjerljivo prirodno bogatstvo. Kosovo i Metohija je i saborište svetih srpsko – ruskih arhangela i izvorište (čakra) jake pozitivne energije po srpski narod. Ali, da bi smo se ,mi Srbi, napajali tom energijom, moramo pročistiti duše naše i korenito promijeniti naš odnos prema KiM i u umu svome KiM priznati i poštovati kao svetu iskonsku neotuđivu srpsku zemlju.

U cilju ubjeđivanja Srba da Srbija nema šta da traži na KiM, Vučić je na sjednici Narodne skupštine, za više od četvrtine, „naduvao“ broj Albanaca u središnoj srpskoj zemlji. Naime, po realnim procjenama, na KiM nema više od milion Albanaca. Zadnji popis na KiM sproveden je daleke 1981.godine. Po tom popisu, Srba je bilo 209.497, Crnogoraca 27.028, a Albanaca 1.226.736. Uzgred, pitanje za bivšu Đukanovićevu vlast: Gdje su nestali ti Crnogorci i šta je uradila za njih?

Treba imati u vidu da je 1981, godina masovne pobune Albanaca u Pokrajini za čuvenim zahtjevom „Kosovo Republika“, da je to godina kada je „Pokrajina Kosovo“ bila država u državi Srbiji i da su se albanski funkcioneri, u čitavom poslijeratnom periodu, trudili da broj Albanaca na KiM prikažu znatno većim od realno postojećeg. Albansko stanovništvo je, postojano i planski, bojkotovalo sve popise od 1961.godine.

Znači, od 1981. godine u javnoj upotrebi je procijenjeni, a ne stvarni broj Albanaca na KiM. Pored toga, naročito u zadnjim decenijama, traje masovno i trajno iseljavanje Albanaca sa KiM u zemlje zapadne Evrope.

Međutim, koliko to treba da bude nebitno za svakog istinski patriotski opredijeljenog Srbina sagledajmo iz odgovora na pitanje: Koliko je bilo Jevreja na teritoriji biblijske Palestine – Hanaana za vrijeme arapske, a pogotovo turske vlasti? Odgovor je zanemarljiv broj.

Međutim, Jevreji su se, i pored toga, gdjegod bili na planeti, uporno pozdravljali sa „Dogodine u Jerusalimu“. I poslije dva milenijuma vratili su se i obnovili „državu Izrailja“.

Braćo i sestre Srbi u Srbiji, ne dozvolite da Aleksandar Vučić i njegova kamarila rasparčavaju Srbiju! U odbrani svetog Kosova i Metohije i svih srpskih zemalja, s nama je Bog, naši sveti srpsko – ruski arhangeli i sveta majka Rusija!

Milan Gajović, diplomirani pravnik sa advokatskim ispitom i diplomirani ekonomista, iz Podgorice

(srbin.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …