Home / TEMA DANA / ŠOKANTNO PREDVIĐANJE SRPSKOG ISTORIČARA: “Pitanje Kosova će se rešiti totalnim sukobom Srba i Albanaca, OVO ĆE SE DOGODITI..” (VIDEO)

ŠOKANTNO PREDVIĐANJE SRPSKOG ISTORIČARA: “Pitanje Kosova će se rešiti totalnim sukobom Srba i Albanaca, OVO ĆE SE DOGODITI..” (VIDEO)

Istoričar Aleksandar Raković kaže da će problem sa Albancima na Kosovu i Metohiji biti rešen oružanim sukobom u kome će Albanci izgubiti.

Gostujući u emisiji “A šta vi mislite” na TV Ras Raković je rekao da je uveren da će pitanje Kosova biti rešeno u korist Srba.

– Kada bude ostojala neka mogućnost mislim da će se to rešiti totalnim sukobom Srba i Albanaca, a da će Albanci izgubiti – rekao je Raković.

– Nemam dilemu oko toga, nisu oni “krupan zalogaj”. Nisu ni “mačiji kašalj”, ali nisu ni rupan zalogaj, pogotovo kada ostanu bez svojih sponzora. To će biti čista situacija u kojoj oni neće znati šta da rade – objasnio je Raković.

On se založio za zamrzavanje konflikta dok se ne stvore pozitivne okolnosti za rešavanje tog problema.

U emisiji Raković govori o položaju Srba u Crnoj Gori, albanizaciji Novog Pazara, situaciji u SPC učešću katoličke crkve u genocidu NDH na Srbima i drugim važnim temama.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …