Home / TEMA DANA / SRPSKI ANALITIČAR OTKRIO: SVET JE U ZAVRŠNOJ FAZI PRIPREMA ZA SUKOB KOJI ĆE POČETI 25 MARTA! EVO GDE.. (ŠOK VIDEO)

SRPSKI ANALITIČAR OTKRIO: SVET JE U ZAVRŠNOJ FAZI PRIPREMA ZA SUKOB KOJI ĆE POČETI 25 MARTA! EVO GDE.. (ŠOK VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na tv „Helmkast“ bio je prof. dr Zoran Milošević, sociolog religije.

Ukazujući na sve turbulentije vreme koje je pred nama, profesor Milošević ukazuje da se geopolitčko klupko sve ubrzanije odmotava i da je svet u završnoj fazi priprema za sukob koji će, po mišljenju Miloševića, otpočeti Majdanima u Ukrajini i Belorusiji.

Dvadesetpetog marta treba da se dogodi drugi talas obojene revolucije u Belorusiji. Takođe tada treba da krene napad na Donjecku i Lugansku narodnu Republiku. To su dva žarišta koja će biti otvorena i test za dalje“.

Kada je govorio o srpskom pitanju danas, Milošević je ukazao na jednu manje poznatu činjenicu.

Naime, uz izdašnu pomoć Soroš fonda i sa kadrovima sa novosadskog Univerziteta u Srbiji se forsira stvaranje dva nova naroda koji nemaju nikakvo istorijsko ni nacionalno utemeljenje. To su Šopi i Torlaci.

Stvaranje novih naroda se radi na srbofobnoj osnovi. Kod njih se razvija mržnja prema Srbima, mržnja prema ćirilici i ravnodušan odnos prema pravoslavlju (što su temeljne odrednice našeg identiteta).

Pogledajte video:

(Helmcast, Borba.info)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …