Home / TEMA DANA / STVAR JE OZBILjNA! OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOJEG SE VUČIĆ POVLAČI!

STVAR JE OZBILjNA! OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOJEG SE VUČIĆ POVLAČI!

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je da će se „skloniti“ pre nego što opozicija uopšte dođe do prilike da mu se približi primetivši da tako nešto ne može da se desi ni za deset godina.

To je, kaže, poručio ne da bi nekoga potcenjivao, već zato što govori o ozbiljnim rezultatima koje je Srbija postigla.

– Ali ne možete da se odbranite od hiljada laži – primetio je on.

Na kraju, istakao je, rezultat se meri, a rezultat je da Srbija ekonomski napreduje, nezavisna je i suverena zemlja, čuva vojnu neutralnost, čuva nacionalne interese…

– Srbija ide napred i bilo bi mi važno da investicioni plan uspe, da sačuvamo bar deo mladih u zemlji, da se izborimo za njih – kazao je Vučić i dodao da, na njegovu sreću, ima „takve stručnjake“ za političke protivnike.

Ponovio je i će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS jer se on neće kandidovati na skupštini stranke.

– Nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS. Mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom – primetio je Vučić gostujući na RTS.

Na pitanje šta će to značiti za SNS, Vučić je rekao da je reč o ubedljivo najboljoj i najsnažnijoj partiji, a da će on pomoći da stranka pobedi na parlamentarnim izborima.

S druge strane, potpredsednik naprednjaka Marko Đurić poručio je da je Vučić kamen temeljac SNS, da uživa podršku svakog člana te stranke, koja ne želi da razmatra opciju njegovog odlaska sa mesta predsednika.

– Mi u SNS vidimo predsednika Vučića kao čoveka koji je kamen temeljac naše stranke. On uživa podršku svakog člana i ne želim da razmišljam u drugom pravcu osim da nastavimo zajedno da se borimo i da radimo ono što smo radili od 2008. godine – rekao je Đurić.

Dodaje da je teško izdržati svakodnevni pritisak i negativnu klimu, da se na društvenim mrežama i u pojedinim medijima pojavljuje pljuvački cunami na Vučića, sa gomilom laži:

– Čovek se trudi, bori, radi, ulaže sebe i onda svakog dana bude suočen sa najmonstruoznijim napadima na njegovu porodicu i na njega lično. Neko smatra da, udarajući na članove porodice, može da ga politički oslabi. To malo ko može da izdrži

Check Also

UDARNO: SITUACIJA IZMIČE KONTROLI U POJASU GAZE- PRETI TOTALNI RAT!

Palestinske snage ispalile su stotine raketa na Izrael, koji je izveo jake vazdušne napade na …