Home / TEMA DANA / UDARNO! INSAJDER KOMUNISTIČKE PARTIJE KINE TVRDI DA JE KINA NAMERNO ŠIRILA KOVID…

UDARNO! INSAJDER KOMUNISTIČKE PARTIJE KINE TVRDI DA JE KINA NAMERNO ŠIRILA KOVID…

Prognani kineski disident Wei Jingsheng živi u Sjedinjenim Državama više od 20 godina, koji se često naziva ocem pokreta moderne demokratije svoje zemlje Američki čelnici navodno su upozoreni na novi koronavirus koji kruži Vuhanom, pet meseci pre nego što je Svetska zdravstvena organizacija virus proglasila pandemijom.

Ali, prema šokantnim novim tvrdnjama prognanog kineskog disidenta , na to ključno rano upozorenje – koje je usledilo šest dugih nedelja pre nego što je Kina priznala da se epidemija dogodila – niko nije ragovao.

Tako tvrdi prebeg i insajder Komunističke partije Kine i borac za demokratiju Wei Jingsheng, koji donosi zapanjujuće otkriće u novom dokumentarcu Sky News -a, Šta se zaista dogodilo u Vuhanu.

Dokumentarni film, koji se temelji se na istoimenoj novoj knjizi Sharri Markson, uključuje intervjue s Jingshengom.

Wei Jingsheng kaže da su Kinezi namerno pustili virus KOVID-19 na međunarodnom vojnom turniru u Vuhanu u oktobru 2019., dva meseca pre nego što su obavestili WHO o prvom slučaju virusa.

Prema Jingshengu, neki od 9.000 sportista koji su se okupili na događaju dobili su misterioznu bolest nakon što je Komunistička partija Kine

Wei Jingsheng iskoristiti ovu priliku za širenje virusa tokom Vojnih igara, jer će se tamo pojaviti mnogo stranaca.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Ovo je izjavio za The Mail Australia

Bivši glavni savetnik za Kinu američkog State Departmenta Miles Yu podržao je Jingshengove tvrdnje ustvrdivši da je bio svedok francuskih, nemačkih i američkih sportista koji su se razboleli na turniru sa simptomima nalik na KOVID.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …