Home / TEMA DANA / UDARNO! NOVI VELIKI SKANDAL: “FANTOMSKI KRIZNI ŠTAB NE POSTOJI, ZAKONSKA KOMISIJA NIKAD NIJE OSNOVANA!”

UDARNO! NOVI VELIKI SKANDAL: “FANTOMSKI KRIZNI ŠTAB NE POSTOJI, ZAKONSKA KOMISIJA NIKAD NIJE OSNOVANA!”

– Krizni štab NE POSTOJI! Neka novinari pitaju “članove”: pokažite rešenje Vlade o vašem imenovanju! Nema! Jer ne postoji! Samo fantomski Vučićev štab. Zakonska Komisija nikad nije osnovana!

Zato sam sa Vladimirom Todorićem tužila krivično Brnabić i “članove” plus zbog laži i obmana – navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, podsećajući da je 30. juna ove godine podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog izazivanja opšte opasnosti, i ugrožavanja zdravlja i života od strane “fantomskog Kriznog štaba”, a sve u cilju, kako je tada navela, održavanja izbora.

Tepić je podsetila na ove činjenice, apropo izmene jučerašnje odluke Kriznog štaba o obaveznom nošenju maski na otvorenom.

– Svi zajedno su obmanjivali javnost još od marta, a da su vrlo svesno tempirali prvozaraženog. Za njih je epidemija počela tek nakon raspisivnaja izbora.

Ovaj takozvani Krizni štab ne postoji. On je fantomski štab. Ne postoji ni jedan akt, odluka, rešenje, ni jedan trag o njegovom osnivanju u Službenom glasniku.

Mi ga smatramo privatnim štabom režima Aleksandra Vučića i klike, paravanom koji bi opravdao atmosferu do izbora – istakla je Tepić u junu, objašnjavajući razloge svoje tužbe.

Podsetimo, poslednja u nizu kontroverznih odluka pomenutog Kroznog štaba je ona od juče ujutru, kada je saopšteno da je obavezno nošenje maski i na otvorenom prostoru da bi, nekoliko sati kasnije nakon velikog broja negativnih reakcija, ta odluka bila preinačena od obaveze do preporuke.

(Direktno)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …