Home / TEMA DANA / UDARNO! STIŽE VOJVOĐANSKI JEZIK, A OVE ZEMLjE VEĆ SPREMAJU AMBASADE U NOVOM SADU! SRBIJA JE PUNA NAFTE I ZLATA ALI SE TO KRIJE!

UDARNO! STIŽE VOJVOĐANSKI JEZIK, A OVE ZEMLjE VEĆ SPREMAJU AMBASADE U NOVOM SADU! SRBIJA JE PUNA NAFTE I ZLATA ALI SE TO KRIJE!

Dr političkih nauka i potpredsednik Zdrave Srbije, gostujući u emisiji „Reč“ produkcije Helmkast, tvrdi da ideju da će Vojvođanin i Beograđanin biti nacije, sprovodi Vlada Srbije, preko svoje ministarke Gordane Čomić, i da ona nije slučajno izabrana na tu poziciju.

On je otkrio i koje zemlje kupuju zemlju za konzulate u Novom Sadu, što nije diplomatska praksa, što ukazuje, kako je naveo, da se iza toga kriju pripreme za otvaranje ambasada u Vojvodini. Obavezan korak, kako je rekao je i proglašenje vojvođanskog jezika.

Paroški je govorio da je Srbija najbogatija zemlja u Evropi zlatom nakon Poljske, ali „od toga ne vidimo ni kilo zlata“. Takođe je rekao da smo prepustili bušotine nafte za rentu od svega 3%, pa čak ni to ne vidimo, dok čak i „crnci u Africi vas hvataju za gušu ako im ne platite 22% rente“.

Kako je rekao Srbija proizvodi duplo više nafte nego što troši.

POSETITE NAŠ KANAL NA TELEGRAMU- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …