Home / TEMA DANA / Uspostavljen ogranak „Anđela pakla“ u Srbiji- Švercuju drogu, oružje i ljude!

Uspostavljen ogranak „Anđela pakla“ u Srbiji- Švercuju drogu, oružje i ljude!

Vođa bajkerske bande stoji ispred moto-kluba. Dvojica njegovih podanika upadaju u lokal. Imali su prsluke ozloglašene grupe. Na šank lepe nalepnicu “Hells angels” i obeležavaju teritoriju. Sada taj prostor pripada njima.

anđeli- pakla

“Anđeli pakla” na ovaj način preuzimaju moto-klubove u Srbiji i seju strah motociklistima primoravajući ih da im se pridruže. Pominjanje ove kriminalne bande u Srbiji počelo je sredinom 2013. Vođa “Anđela pakla” iz Turske, koji je zadužen za region kom pripada Srbija, stigao je u Srbiju sa svojom svitom i tražio je nekog ko bi postao lider. Njegov cilj bio je da što pre u Beogradu organizuje ogranak.

– Tražio je među motociklistima nekog ko je uticajan, ko može da kontroliše masu, ko je ranije sumnjičen za kriminalna dela, ali za kog policija nema dovoljno dokaza. Nakon nekoliko dana, pronašli su čoveka koji im je potreban i organizovali sastanak – priča vlasnik uglednog moto-kluba u Srbiji.

Njihov izbor je bio M. V. koji ima oko 30 godina i koji je dugogodišnji vođa “United Force” navijačke grupe Rada sa Banjice. Brzo su se dogovorili, a iz Turske je za osnivanje ogranka bajkerske bande stigla pozamašna suma novca.

Zanimljiv je podatak da je M. V. koji se predstavlja kao vođa “Anđela pakla” u Srbiji, motor kupio 2013. I to ne bilo koji: pazario je “hondu golden wing” od 32.000 evra. Osim toga, vozi luksuzni džip na koji je okačio kostursku glavu.

– Vođa kog su odabrali do tada i nije bio motociklista. Ali, uradio je sve po njihovim uputstvima. Otvorio je moto-klub nacionalno obojen i počeo je da okuplja podanike. Turčinu su se u Beogradu na narednom sastanku pridružile kolege iz Nemačke i Holandije, a nakon što su se uverili da je vođa sposoban i da je za nekoliko meseci uradio sve što su hteli, dali su im prsluke “Anđela pakla”. To znači da su ušli u bandu – objašnjava naš sagovornik.

“Anđeli pakla” u Srbiji imaju oko 30 odanih članova. Jedni u grupu ulaze zbog prestiža da bi dobili nadaleko čuveni prsluk koji svuda u svetu uteruje strah u kosti. Drugi iz interesa, jer iz inostranstva daju velike sume novca da se njihovi ogranci održe.

– Interes im je da u Srbiji imaju ekipu za šverc droge, oružja, ljudi. Sada im je stigla naredba da se suprotstave organizovanju Parade ponosa. Cilj je da se Srbija pokaže kao zemlja bezakonja. Ipak, pošto “Anđeli pakla” u Srbiji nisu dovoljno jaki, tražili su pomoć od još dva srpska kluba za nerede u nedelju – priča sagovornik “Blica“.

Vođa ogranka “Anđela pakla” u Srbiji organizovao je da 6. jula nekolicina motociklista izađe u protestno okupljanje, jer mu je navodno smetala visoka cena putarina.

– Napravio je gužvu na naplatnoj rampi Šimanovci jer je nagovorio motocikliste da putarinu plaćaju u kovanicama. Time je hteo da se dodvori motociklistima i da sakupi nove podanike – kaže naš izvor i dodaje da je “Vulf” hteo da blokira i autoput, ali su ga sprečili stariji bajkeri.

(Blic)

Check Also

ŠTA SE TO DEŠAVA U JUŽNOJ KOREJI? VAKCINISANIH 83%, A ŠOKANTNI EPIDEMIOLOŠKI REZULTATI!!

Prema NY Post-u Južna Koreja se nosi s rekordnim brojem slučajeva infekcija kovid-19 i smrtnih …