Home / TEMA DANA / VELIKA ZAVERA U NEMAČKOJ: Vlada prikrila pokušaj terorističkog napada na fudbalskom stadionu!

VELIKA ZAVERA U NEMAČKOJ: Vlada prikrila pokušaj terorističkog napada na fudbalskom stadionu!

Nemačke vlasti su zataškale činjenicu da je na jednom fudbalskom stadionu pronađen eksploziv početkom ove nedelje, naveo je svedok kome su rekli da ćuti o onome što je video.

500

Nemačke novine Bild su objavile svedočenje bolničara koji je video eksploziv pre nego što je utakmica između Nemačke i Holandije otkazana u utorak uveče, nakon što su francuski obaveštajci upozorili nemačke vlasti da se sprema napad prilikom kojeg će se detonirati tri bombe na fudbalskom stadionu i još dve na autobuskoj i železničkoj stanici.

Vlasti su kasnije navele da eksploziv nije pronađen, iako bolničar tvrdi da je video bombu i da mu je rečeno da o tome ne govori.

Takođe se navodi da su tri policajca kažnjena zbog toga što su progovorila o otkriću bombi.

Moguće je da su nemačke vlasti odlučile da sakriju činjenicu da je pronađen eksploziv kako bi sprečile paniku među fanovima koji su se okupili oko stadiona pre početka utakmice.

Međutim, obzirom na to da je nemačka policija već pokušala da zataška silovanja i ostale zločine koje su počinili migranti koji su došli u tu državu, kako ne bi bilo povoda za kritikovanje primanja migranata, moguće je da je i vest o otkrivanju bombi takođe zataškana iz istog razloga.

Nakon prošlonedeljnog masakra u Parizu, potvrđeno je da je bar troje džihadista iskoristilo migrantsku krizu kako bi ušlo u Evropu, uključujući i Abdelhameda Abauda, organizatora napada.

Abaud se za časopis Dabiq hvalio kako je mogao slobodno da putuje kroz Evropu i kako mu vlasti nisu pravile problem: „Moje ime i slika su bili u svim vestima, a ipak sam uspeo da se infiltriram u njihovu domovinu i da bezbedno planiram operacije protiv njih“.

Ahmad Almohamad, jedan od bombaša samoubica koji se ubio kod francuskog stadiona, takođe je iskoristio lažan sirijski pasoš kako bi se ušunjao u Evropu preko Grčke kao azilant.

(Webtribune.rs)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …