Home / TEMA DANA / VUČIĆ OTKRIO MRAČNU TAJNU BORISA TADIĆA: OVO JE SKRIVAO OD JAVNOSTI, A U SVE SU UMEŠENE TAJNE SLUŽBE!

VUČIĆ OTKRIO MRAČNU TAJNU BORISA TADIĆA: OVO JE SKRIVAO OD JAVNOSTI, A U SVE SU UMEŠENE TAJNE SLUŽBE!

Vučić je otkrio da se Tadić sastajao sa stranim obaveštajcima. Kako kaže, Tadićev „uplašeni izraz lica“ pokazuje da strahuje da neko ne otkrije šta je sve radio. Vučić ističe da se on sam sastajao sa ljudima koji su prvi sekretari

Boris Tadić se sastajao sa stranim obaveštajcima, angažovanimna različitim pozicijama u ambasadama, mnogo više nego ja, a u Predsedništvu je imao deo privatnog prislušnog centra, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Borisa Tadića da se, dok je bio opozicija, sastajao sa obaveštajcima, Vučić kaže da je to neistina.

„Tadić, naravno, govori neistine. Ja sam se sastajao sa ljudima koji su prvi sekretari. Nisam bio predsednik stranke i to je bio moj nivo – pri sekretari ili zamenici ambasadora. Tajne službe ponekad mogu da tumače da su oni pripadnici obaveštajnih službi. A nije Tadić taj koji to odlučuje“, rekao je on novinarima u Beogradu.

„Treba da se stidi svojih reči, jer se sa njima sastajao mnogo više nego ja, i još je sve to pratio iz privatnog prislušnog centra, koji je imao delom u zgradi Predsedništva, pa je potom iseljen na splav koji je vodio Tadićev rođak“, naveo je Vučić.

Kako kaže, Tadićev „uplašeni izraz lica“ pokazuje da strahuje da neko ne otkrije šta je sve radio.

„Videli ste njegov uplašeni izraz lica, uplašen iz nekih drugih razloga. Pitajte njega za razloge… Zato što brine da će neko da otkrije šta je sve radio po tom pitanju „, rekao je Vučić.

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …