Home / TEMA DANA / VUKADINOVIC OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA: “AKO MASKE ŠTITE 99% ZAŠTO STE NAROD DRŽALI 2 MESECA U PRITVORU?”

VUKADINOVIC OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA: “AKO MASKE ŠTITE 99% ZAŠTO STE NAROD DRŽALI 2 MESECA U PRITVORU?”

Imunolog Srđa Janković izjavio je u Novom danu, govoreći o novi merama zaštite od koronavirusa, da iako individualno maska ne štiti 100 odsto, ako je svi nosimo, onda kolektivna zaštita dostiže vrlo visok nivo, čak i do 99 odsto.

“Trenutno se još ne kreće na bolje epidemija, to treba da imamo u vidu. Ako svi nosimo masku, ako svi izbegavamo kontakte i držimo distancu, naravno uz pranje ruku, onda je naše nadanje da u sledećih nekoliko dana možemo da vidimo da smo prošli najgore”, kaže.

Ovo je imunilog izjavio danas za N1, i odmah je izazvao niz besnih komentara po društvenim mrežama.

Jednostavno rečeno, on je upravo otkrio da je vlast već mesecima unazad igrala svoju igru sa narodom a sve u cilju političkog dobitka.

Sve je odlično sažeo i objavio na Tviteru Đorđe Vukadinović:

“Izvinite, ako je “ukoliko svi nosimo maske kolektivna zaštita i do 99 odsto” (dr Srđa Janković), zašto ste nas onda nedeljama zatvarali i držali u karantinu, umesto da se naredi nošenje maski? A ako je zatvaranje bilo neophodno, zašto nas onda danas zamajavate pričom o maskama.”

Webtribune.rs

Check Also

RAT SE RAZBUKTAVA- POSLEDNJE INFORMACIJE: TURSKA SE OTVORENO UMEŠALA U SUKOB- OBORILA JERMENSKI JURIŠNI SU-25

Za nekoliko sati ratnih dejstava u Karabahu oružane snage Azerbejdžana izgubile su 4 helikoptera, oko …