Home / TEMA DANA / ZAPANJUJUĆE IZJAVE NOGA: VUČIĆ I ĐILAS TAJNO SARAĐUJU, A ZORANA ĆE MORATI DA VRATI 200 MILIONA EVRA, NEĆE JOJ POMOĆI NI MI6 (VIDEO)

ZAPANJUJUĆE IZJAVE NOGA: VUČIĆ I ĐILAS TAJNO SARAĐUJU, A ZORANA ĆE MORATI DA VRATI 200 MILIONA EVRA, NEĆE JOJ POMOĆI NI MI6 (VIDEO)

Srđan Nogo otkriva niz nepoznatih činjenica kao i uvek a tiču se i vlasti i opozicije. On tvrdi da Vučić i Đilas tajno sarađuju, da od istih ljudi dobijaju novac i da imaju interese u istoj firmi.

Nogo u nekoliko navrata navodi da će Zorana Mihajlović morati krivično da odgovara i da je neće sačuvati ni engleska služba MI6 sa sve luksuznim stanom koji je tamo kupila.

On takođe tvrdi da je Zorana prisvojila 200 miliona evra i da je učestvovala u naduvavanju veštačkih cena u izgradnji puteva.

On iznosi i činjenice da je odbio mnoge iz opozicije za saradnju jer nisu hteli da potpišu izjavu i overe je u sudu o svojim namerama u politici, za šta se zalaži i koju imovinu imaju.

Tim povodom Nogo je pomenuo Radulovića, Stamatovića i Jovanu Stojković sa kojom je odbio da sarađuje.

On kaže da kada pukne sistem ove vlasti neće moći da se primenjuje lustracija nego krivična odgovornost za sve lopovluke što su učinili.

Sve što je nastalo iz krivičnog dela, svi ilegalni ugovori sa strancima biće ukinuti. Zaduženja Srbije nisu realna jer su uz proviziju naduvana.

Ostatak izlaganja pogledajte u videu:

Webtribune.rs

Check Also

VELIKI GUBICI MILITANATA U KAZAHSTANU: RUSKI PADOBRANCI NEUTRALISALI POLOVINU MILITANATA U ALMA ATI ZA 48 SATI

Ruskim padobrancima je trebalo 48 sati da oslobode veći deo Alma-Ate od militanata. Zahvaljujući prebacivanju …