Home / TEMA DANA / ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE DEJANA BERIĆA O ORDENU KOJI JE VUČIĆ DOBIO OD PUTINA- OVO JE PRAVA ISTINA..

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE DEJANA BERIĆA O ORDENU KOJI JE VUČIĆ DOBIO OD PUTINA- OVO JE PRAVA ISTINA..

Srpski snajperista Dejan Berić, koji je do nedavno bio dobrovoljac u armiji DNR-a na svom fejsbuk profilu objasnio je kakav će orden Vučić da dobije od Putina.

Deki kaže da je taj orden nema neku posebnu težinu:

-Čisto za one koji ne znaju, orden Aleksandra Nevskog je jedan od nižih ordena Ruske Federacije. U SSSR-u su ga davali oficirima za opredeljene zasluge na bojnom polju. Kako god, to je ipak orden, nema neku posebnu težinu. Ali ga je Vučko dobio.

-Veće je vrednosti orden družbe koji je Putin predao gradonačelniku Zagreba, kaže Dejan Berić.

I sam se pita kako je Vučić iskukao taj orden:

-Kada je otprilike mesec nazad u Vučićevim novinama i na njegovoj televiziji objavljeno da dobija orden, malo sam zavirio na zvaničnu stranicu, koja je dostupna, gde se par meseci pre dodele ordena objavljuje ukaz predsednika. Vučića tamo nije bilo. Bog ga sveti zna kako je iskukao taj orden. Kako već reče to je orden nižega ranga, sada ću vas slagati, tri ili četiri stepena niži od ordena koji se daju državnicima od srca. To je orden za ličnu upotrebu, da bi vam bilo malo jasnije ukratko, kaže Deki.

Zatim dalje Dejan Berić piše da taj orden nije nagrada, nego obaveza, ozbiljna obaveza.

-A sada dolazimo do najvažnijeg. Orden nema neku težinu, ali zato obavezuje. Putin dolazi sa gomilom predloga ekonomske saradnje, to je ona prava nagrada za Srbiju. E tu našem naprednom Vučku počinju problemi…Naš Vučić ima obraz ko opanak od slonove kože, i veliku guzicu kojom se trudi da sedi na dve, može se slobodno reći i tri stolice. Rusi su promenili svoju spoljnu politiku od one do devedesetih godina.

Držaće mu stolicu do tog trenutka, do kada budu verovali da će se ponašati kao predsednik bratske države. Kada mu Rusi izmaknu stolicu, sešće sa svojim debelim dupetom tako žestoko da će mu svi dupeuvlakači pink boje izleteti zasrani iz zadnjice. Tako da taj orden nije nagrada, nego obaveza, ozbiljna obaveza. Koliko realno Vučka ceni Putin pokazuje to što mu je, kako sam već rekao, dao orden veoma niskog ranga.

(Pravda.rs)

Check Also

UDARNO: Amerikanci na granicu sa Ukrajinom rasporedili padobrance 82. vazdušno-desantne brigade SAD

82.vazdušno-desantna brigada SAD primećena je na granici sa Ukrajinom. Pentagon je tajno rasporedio padobrance 82. …