Home / TEMA DANA / ZVIZDIĆ NAJAVLJUJE NOVI RAT?! PRAVI JE TRENUTAK DA BIH UĐE U NATO- TREBA NAM NOVI FRONT..

ZVIZDIĆ NAJAVLJUJE NOVI RAT?! PRAVI JE TRENUTAK DA BIH UĐE U NATO- TREBA NAM NOVI FRONT..

PREDSEDAVAJUĆI Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić je u Mostaru poručio da će 1. mart kad tad obeležavati na čitavoj teritoriji zemlje kao datum ukupnog BiH identiteta i zajedništva, te ocenio je da je pravi trenutak da BiH bude primljena u članstvo NATO.

„Živimo u posebnom vremenu velikih izazova, blokade koja traje već devet meseci, jedne vrste latentnog udara na ustavno-politički i pravni poredak BiH, sa željom da se ona prikaže kao nefunkcionalna država.

Naravno, svi nasrtaji na BiH, uključujući i ove blokade i udar na njen ustavni sistem, naravno da neće uspeti jer BiH ima dovoljno unutrašnjih kapaciteta i prijatelja iz Međunarodne zajednice koji će nam pomoći da obezbedimo siguran i prosperitetan put BiH“, izjavio je Zvizdić.

„Smatram da je pravo vreme da u prvom koraku NATO pošalje svoje vojnike u BiH, da ih rasporedi na određeni broj vrlo bitnih tačaka unutar BiH, pogotovu u Brčko distriktu, a onda da se počne sa razmišljanjem i da se BiH koja je to zaslužila i, koja je za to spremna, primi u NATO savez kao njen punopravni član“, rekao je Zvizdić.

To je zadatak na kojem, kako je istakao, svi moraju da rade.

„Evropa je konačno uvidela o čemu se radi i na Balkanu i na Istoku Evrope i uvidela je sa koje strane preti opasnost i zapadnom Balkanu i Ukrajini i čitavom slobodarskom svetu. Sad je vreme za jednu vrstu evropskog, američkog i engleskog jedinstva, jedne nove snage i novog fronta u koji bi bila uključena i BiH“, zaključio je Zvizdić.

Check Also

UDARNO: Amerikanci na granicu sa Ukrajinom rasporedili padobrance 82. vazdušno-desantne brigade SAD

82.vazdušno-desantna brigada SAD primećena je na granici sa Ukrajinom. Pentagon je tajno rasporedio padobrance 82. …