Home / AKTUELNO / JELENU JE UBIO ČOVEK SA OŽILJKOM: Vesna Rivas iz „Parova“ progovorila o zločinu u Borči

JELENU JE UBIO ČOVEK SA OŽILJKOM: Vesna Rivas iz „Parova“ progovorila o zločinu u Borči

500Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, TV Pink

– Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac iz njenog okruženja, blizak je njenom suprugu. Inače, Zoran Marjanović ima tri, četiri velika neprijatelja u svojoj blizini – tvrdi pevačica

Vesna Rivas, koja se nalazi u rijaliti programu “Parovi”, tvrdi da je pevačicu Jelenu Marjanović ubio čovek koji ju je dobro poznavao i da će on uskoro biti uhapšen.

– Ubica je lep, negovan i sređen muškarac iz Jeleninog okruženja. U njegovoj porodici postoji uniformisano lice. Policija bi uskoro trebalo da ga uhapsi, iako im na prvi pogled on ne liči na zločinca.

Ubica pevačice pre godinu dana imao je operaciju na grudima. Njega je već policija jednom privela, ali i pustila – tvrdi ona dodajući da ubica ima brak iza sebe, ali da nema decu, a prenosi “Alo!”.

Rivasova se dugo suzdržavala od toga da svoje prognoze vezane za ubistvo pevačice iznese u javnost, ali je sada potvrdila ono u šta kaže da je sigurna:

– Jelenu je ubio neko da bi naškodio njoj bliskoj osobi. Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac iz njenog okruženja, blizak je njenom suprugu. Ima veze sa muzikom i živi u Borči. Inače, Zoran Marjanović ima tri, četiri velika neprijatelja u svojoj blizini – kaže ona, pa nastavlja:

– Jedan je spreman da naškodi, i to zbog neke žene koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje su brutalni i u svojoj okolini.

Ona je za Jelenu rekla da je bila dobra osoba i duša i da je nosila veliku energiju sa sobom.

– Bila je dobrodušna i verovala je ljudima, što joj je prva greška – zaključila je Rivasova.

(Telegraf.rs)

Check Also

„RATNO STANJE“ NA ULICA SIDNEJA- VOJSKA IDE OD VRATA DO VRATA I SILOM VODI U KRANTIN! (VIDEO)

Na ulicama australijskog grada Sidneja danas su raspoređeni vojnici da bi se osiguralo da pozitivni …