Home / ZANIMLJIVOSTI / Kako da se povežete sa svojim anđelom i dobijete odgovore na željena pitanja..

Kako da se povežete sa svojim anđelom i dobijete odgovore na željena pitanja..

zena-andjeo

Anđeli smeju da nam pomognu samo kada ih za to zamlomo, a ovo je jedan od načina da se povežete sa njima i dobijete odgovore na željena pitanja.

Udobno se smestite i u sebi izgovorite nameru da se povežete sa anđelima. To može da bude vaš anđeo čuvar, ili uopšteno anđeoska bića. Nakon toga, pažnju obratite na disanje, zamišljajući da sa svakim izdisajem otpuštate napetost, a sa udisajem se punite prelepom zlatnom svetlošću.

Uživajte u lepoti osećaja da zlatna svetlost teče kroz vaše telo, opuštajući ga i isceljujući. Stavite jednu ruku na srce i tu je držite par minuta, jer time usklađujete srčane i moždane talase.

Zamislite kako nežno tonete u dubinu sopstvenog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno predivno mesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mesta svim čulima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, ukuse, osetite to divno mesto u svom unutrašnjem svetu.

Onda u sebi recite „Spreman/spremna sam!“ i zamolite za kontakt sa svojim anđelom ili više njih. Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promene koje možete da primetite.

Vaš anđeo će se možda pojaviti u liku anđela kakvim ga inače zamišljate, ili pak kao boja, simbol, osećanje ili melodija. Vaše srce će ga prepoznati u kom god obliku da se pojavi.

Kad osetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje isceljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života.
Umirite se i znajte da ih primate!

Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku.

Kad osetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.
Uz nekoliko svesnih udisaja i izdisaja vratite se u spoljni svet. Zapišite ukratko svoje iskustvo.

Vodeći dnevnik rada s anđelima, puno toga možete da osvestite i naučite.

(sensaklub.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …