Home / ZANIMLJIVOSTI / Na proslavi ruske televizije RT prvi do Putina sedeo Kusturica sa suprugom- „Rekao sam mu da postavi rakete u moje dvorište!“ (VIDEO)

Na proslavi ruske televizije RT prvi do Putina sedeo Kusturica sa suprugom- „Rekao sam mu da postavi rakete u moje dvorište!“ (VIDEO)

500

Istaknuti srpski reditelj Emir Kusturica sedeo je za istim stolom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na sinoćnjoj proslavi 10 godina postojanja ruske televizijske mreže Raša tudej.

U pratnji supruge Maje, Kusturica je bio počasni gost na raskošnoj proslavi jubileja „Raša tudeja“, ali nije poznato da li su organizatori isplanirali da srspki reditelj i ruski predsednik sede jedan do drugog, ili su se dvojica prijatelja spontano našli za istim stolom.

Kako je Kusturica ispričao za „Iskru“, tokom trajanja proslave uspeo je i da porazgovara sa šefom ruske države kojem je, kako kaže, rekao da slobodno postavi rakete u njegovo dvorište.

– Sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom razgovarao sam juče u Moskvi, tokom proslave 10 godina TV kanala „Raša Tudej“ o širokom krugu tema, ponajviše o ruskoj bazi na Balkanu, odnosno u Srbiji. Ja sam mu predložio da postavi ruske rakete u mom dvorištu – rekao je Kusturica za „iskru“.

Srpski reditelj se našao na listi uglednih zvanica iz svih sfera kojima je nakon večere i zapevao budući da je na proslavi nastupio sa svojim orkestrom.

Pogledajte video:

(Blic)

Check Also

POLICIJA UPALA U CRKVU NA USKRS DA ISTERA VERNIKE, A ONDA JE DOŠAO PASTOR (VIDEO)

Ovaj video je nastao u Kanadi u gradu Kaljari. Poljski pastor je jedino na ovaj …