Home / AKTUELNO / ALEKS DŽOUNS SAOPŠTIO STRAŠNU ISTINU: Hilari nije kolabirala u javnosti usled upale pluća već zato što ima.. (VIDEO)

ALEKS DŽOUNS SAOPŠTIO STRAŠNU ISTINU: Hilari nije kolabirala u javnosti usled upale pluća već zato što ima.. (VIDEO)

500
Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton ima tumor na mozgu i dani su joj odbrojani, tvrdi američki novinar Aleks Džouns.

On navodi da Hilari nije kolabirala u javnosti usled upale pluća, kako je to saopšteno, već da je jednom već operisala tumor na mozgu i da se on sad vratio.

Džouns na svom sajtu „Infowars“ otkriva da je Klintonova bila zakazala operaciju tumora za nedelju, ali da se istog dana onesvestila u Njujorku na komemoraciji žrtvama terorističkih napada na SAD, pa je intervenciju odložila.

– Imali smo dojavu da su 18. avgusta tri specijalna tima američke tajne službe počela da proveravaju uslove u nekoliko bolnica u SAD jer je Hilari neophodna hitna operacija mozga. Hirurška intervencija je verovatno bila zakazana za prošli vikend, budući da se 10. septembra šuškalo da će se demokratska kandidatkinja za predsednika povući iz javnosti na pet dana – navodi Džouns.

On dodaje da je Hilari, koja je ranije imala krvne ugruške, 2012. već operisala jedan tumor na mozgu. Podseća da je ona bila u bolnici pre četiri godine, kad je saopšteno da je usled iscrpljenosti stomačnim virusom pala na stepenicama svoje kuće u Vašingtonu i udarila glavom. Mediji su tad objavili da je doživela jak potres mozga, od kog se dugo oporavljala. Međutim, Džouns tvrdi da je pala usled tumora na mozgu.

– Ljudi na visokim pozicijama u američkoj vladi rekli su mi da je Hilari Klinton imala tumor na mozgu 2012. i da ga je tad operisala. Imala je dosta komplikacija posle toga, čak i moždane udare. Zbog toga je padala mnogo puta i udarala glavom. Sličnu stvar smo videli i u nedelju, kad joj je pozlilo. Više je to ličilo na neki moždani mini-udar ili epileptični napad nego na kolaps usled upale pluća – kaže američki novinar.

Njegovoj teoriji u prilog idu i podaci iz medicinskog kartona Hilari Klinton, koji je u sredu uveče objavljen. U njemu piše da se Klintonova onesvestila u nedelju jer ima „blagu upalu pluća“. Međutim, navedeno je i da je u martu radila skener glave, što je navodno bila kontrola nakon upale sinusa i levog uveta koje je imala u januaru.

Stručnjaci se, međutim, čude zašto je Hilari radila skener glave na kontrolnom pregledu zbog upale sinusa.

– Ne znam da li je u pitanju VIP tretman ili je njena doktorka htela da bude sigurna da nešto ne propusti, ali takve stvari se rade rendgenom. U svakom slučaju, skener je dao detaljnu sliku – navela je infektolog Džudi Stoun.

Inače, nakon što je Hilari kolabirala u nedelju, namnožilo se mnogo terija zavere o njenom zdravstvenom stanju. Većina Amerikanaca misli da je ozbiljno bolesna, a neki čak i da je unajmila dvojnicu kako bi to sakrila.

Osim toga, jedan od najcenjenijih lekara i naučnika u SAD Benet Omalu sumnja da je Klintonova otrovana, a da je za to kriv ruski predsednik Vladimir Putin. Neki su čak ubeđeni i da je Hilari mrtva.

Pogledajte video:

(Informer) 

Check Also

RATNE SCENE IZ NOVOG SADA: GRADSKA KUĆA ZASUTA MOLOTOVLjEVIM KOKTELIMA, POLICIJA KAMENICAMA (VIDEO)

Nezadovoljni građani koji su se okupili na protestu u Novom Sadu polako se razilaze dok …