Home / AKTUELNO / AMERIČKI PILOT SE ZALEDIO KADA JE VIDEO ŠTA MU SE PRIŠUNJALO ISPOD OBA KRILA! Rusi mudro ćute- Šesta flota SAD izdala DRAMATIČNO saopštenje! (VIDEO)

AMERIČKI PILOT SE ZALEDIO KADA JE VIDEO ŠTA MU SE PRIŠUNJALO ISPOD OBA KRILA! Rusi mudro ćute- Šesta flota SAD izdala DRAMATIČNO saopštenje! (VIDEO)

Dva ruska aviona Su-35 presrela su vojni avion američke mornaričke patrole iznad Sredozemnog mora, saopštila je američka Šesta flota.

„Treći put za dva meseca, ruski piloti leteli su na nebezbedan i neprofesionalan način tokom presretanja avion „posejdon“ P-8A pomorske patrole američke mornarice Šeste flote 26. maja“, navodi se u saopštenju.

Kako se tvrdi, presretanje je bilo nesigurno i neprofesionalno zbog toga što su se ruski piloti veoma približili simultano svakom krilu aviona P-8A, čime su „ograničili sposobnog bezbednog manevra aviona P-8A“.

Incident je krajao oko sat vremena, navodi američka Šesta flota, prenosi TAS S.

Pentagon je takođe 15. aprila prijavio da je ruski Su-35 presreo američki Posejdon P-8A nad Mediteranom. I tada je američka mornarica navela da je presretanja bilo „nebezbedno“.

Ruska strana se još nije oglasila.

Pogledajte snimak:

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …