Home / AKTUELNO / BATINAŠI POSLE BLOKADA PRESRETALI NAROD I ZATRAŠIVALI CIVILE! (VIDEO)

BATINAŠI POSLE BLOKADA PRESRETALI NAROD I ZATRAŠIVALI CIVILE! (VIDEO)

Tokom blokade u Beogradu, režim Aleksandra Vučića je spao na jednog bota u alkoholisanom stanju, koji jedini bio spreman da po nalogu napadne narod tokom blokade autoputa jer su se plaćeni SNS funkcioneri i batinaši očigledno prepali heroja sa Košara i ostalih demonstranata, ali su zato nakon blokada počeli da jure ljude dok su se vraćali s protesta i zastrašuju ih.

Isto su radile ustaše jureći srpske žene i decu po zbegovima, o čemu su opširno pisali austrougarski feldmaršali u Velikom ratu pitajući se: „kakvi su to muškarci i kolike su to kukavice, kad dezertiraju i beže iz rova od rata, a onda jure civile da muče i ubijaju da bi sebi dokazali da su hrabri?“

S obzirom na to da su u Šapcu koristili i maljeve protiv srpskog naroda, jasno je čiji su potomci.

Što se tiče današnjeg beščašća, grupa mladića u crnim jaknama (boja u skladu sa NDH tradicijom), kojih nigde nije bilo tokom blokada, izmilela je iz „mišje rupe“ kad su otišli heroji sa Košara, ratni veterani i Narodne patrole, pa krenuli da presreću obične građane u blizini Sava centra dok su se vraćali kući. Ciljano su birali žene, devojke i starije ljude.

– Zastrašuju ljude oko Sava Centra nakon protesta. Četiri osobe da sam video su zaustavili. Obične građane, običnog izgleda. Savo Manojlović, znam da ne učestvuješ, ali reaguj – napisao je čovek koji je postavio video na Tviter.

Kako se na snimku može i videti, grupa mladića je presretala građane, a tvrdi se i da su pokazivali značke (policije i službe bezbednosti) i ljudima govorili da krenu sa njima.

Ovakve situacije dešavale su se na protestima i ranije kada su aktivisti i građani privođeni, policajci bacali žene preko bankina pipajući je po genitalijama, ali i kada su pripadnici MUP-a zastrašivali građane pred proteste i dolazili da ih upozore na kućnu adresu.

Podsetimo, danas su se, treći vikend za redom održavale blokade u 50 gradova širom Srbije zbog dolaska Rio Tinta u Srbiju.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …