Home / AKTUELNO / CELA SRBIJA DELI OVAJ SNIMAK: VETERANI S KOŠARA OTERALI PROVOKATORA (VIDEO)

CELA SRBIJA DELI OVAJ SNIMAK: VETERANI S KOŠARA OTERALI PROVOKATORA (VIDEO)

Globalistička televizija došla da brani narod od globalista iz Rio Tinta?

Reporter N1 Nenad Nešić, koji je izveštavao sa blokade saobraćaja na Gazeli, izvređan je od ljudi koji su se predstavili kao ratni veterani i na kratko blokirali autoput kod Sava centra.

Nešić je provokativnim tonom postavio pitanje “ko ste vi i zašto blokirate skup” ljudima koji su nosili ratna obeležja i transparent.

On je prišao grupi građana, koja je nosila transparent „Na braniku otadžbine“ i blokirala saobraćaj nakon odlaska Zelenih, i upitao ih ko su oni i zašto blokiraju autoput, a jedan od njih ga je glasno upitao „na šta ti ličim ja?“.

„Da li ti poznaješ srpska obeležja? Jel poznaješ srpsku zastavu?“, upitali su ga.

Drugi čovek, takođe obučen u uniformu sa vojničkim obeležjima i pločicom na kojoj piše „N. Stanić“, odgovorio je da su oni ratni veterani, „uz svoj narod i otadžbinu“.

„Jel si služio vojsku? Pa kako onda ne znaš ko smo, ne poznaješ uniforme, zastave, ordenje? Sram te bilo, zato nam i jeste u ovoj zemlji tako. Dosta politike bre više. Svi ste isti!

Narod srpski treba da se pita i veterani. Gledaj me u oči kad razgovaraš sa mnom.

Gledaj, nemoj da si go*no bre, nemoj da ste go*na svi“, glasno je govorio jedan od okupljenih, na šta mu je reporter N1 odgovorio da neće trpeti vređanje.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …