Home / AKTUELNO / Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila intimnu fotografiju sa pevačem, kada je bila u 7. mesecu trudnoće! (FOTO)

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila intimnu fotografiju sa pevačem, kada je bila u 7. mesecu trudnoće! (FOTO)

miroslav ilic -mirjana -antonovic-620x350
Godinama unazad zna se za to da Miroslav Ilić ima vanbračnog sina, kog je dobio u vezi sa Mirjanom Antonović koja sa njihovim sinom Devinom već dugo živi u Americi.

Takođe, poznata je i činjenica da se Mira i Devin bore za dokazivanje očinstva putem DNK testa, na koji srpski pevač mesecima unazad odbija da pristane.

Mirjana skoro svakodnevno na svom Fejsbuk profilu komunicira sa ljudima, objavljuje novosti u pomenutom sudskom procesu, i razmenjuje informacije sa ženama i decom koji su u sličnoj situciji kao ona i Devin.

Međutim, Mirjanu je razbesneo napad jednog virtuelnog prijatelja, zbog čega je Mirjana u želji da po ko zna koji put priloži dokaze o vezi sa Miroslavom, objavila njihovu zajedničku fotografiju.

miroslav-ilic

– Ja sam ćutala 22 godine sve dok naš sin nije saznao preko medija ko mu je otac. On je odlučio da se bori za svoja prava jer je sad princip u pitanju. Nemojte zaboraviti kad smo Miroslav i ja bili zajedno nije bilo interneta, a on je tek otpočeo svoju karijeru.

Meni to ništa nije značilo ni tada, kao što mi ne znači ni sada. Ja sam tada bila i poznatija i imućnija od njega. Miroslav i ja smo otvoreno živeli zajedno skoro tri godine.

Pošto je cela estrada to znala, on ni ne pokušava to da negira.

Budite sigurni, Devin će ostvariti svoja prava, pristao Mirislav na DNK ili ne.

Devinu je ovo sve najmanje potrebno, pošto je u toku ostvarivanja svoje karijere, ali mnogima je obećao da će izdržati ovu celokupnu torturu sa namerom da probudi narodu svest u vezi ovog zastarelog zakona i u ime mnoge ostavljene dece koja nemaju glasa – napisala je Mirjana.

Pogledajte video:


(Mediji)

Check Also

RUSKI EKSPERT OTKRIO: RAT RUSIJE I ZAPADA JE NEIZBEŽAN- RUSIJA IMA ORUŽJE I SPREMNA JE

Otvoreni vojni sukob između Rusije i kolektivnog Zapada je već neizbežan. Ovo je u intervjuu …