Home / AKTUELNO / Brat (13) silovao sestru (15) tri dana zaredom: Otac ga prijavio policiji i otkrio sablasne detalje, celo selo zanemelo!

Brat (13) silovao sestru (15) tri dana zaredom: Otac ga prijavio policiji i otkrio sablasne detalje, celo selo zanemelo!

silovanje- napastvovanje

Trinaestogodišnji dečak iz jednog sela blizu Tetova, na zapadu Makedonije, tri dana je silovao svoju dve godine stariju sestru, saopštila je policija.

Monstruozni čin dva sata iza ponoći, policijskoj stanici u Tetovu je prijavio 43-godišnji otac maloletnih dečaka i devojčice.

On je policijskim inspektorima rekao da je njegov sin (13) tri dana zaredom – 13., 14. i 15. juna silovao svoju rođenu sestru (15).

Policija je saopštila da je dečak na silu svlačio svoju sestru, dodirivao je po grudima i celom telu i sa njom imao seksualni odnos.

Njihov otac je policiji rekao da je u sva tri slučaja njegova ćerka pružala otpor, ali se uprkos tome nije mogla suprotstaviti i odbraniti od nasilnog, dve godine mlađeg brata.

Radi zaštite maloletne žrtve, MUP nije saopštio ime tetovskog sela, niti inicijale maloletnika. Policija preduzima mera za potpuno rasčišćavanje ovog morbidnog slučaja.

(Agencije)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …