Home / AKTUELNO / BRITANSKA VLADA OBJAVILA: REVAKCINISANI ČINE 92,4% SVIH PREMINULIH OD KOVIDA..

BRITANSKA VLADA OBJAVILA: REVAKCINISANI ČINE 92,4% SVIH PREMINULIH OD KOVIDA..

Najnoviji službeni podaci Britanske agencije za zdravstvenu sigurnost (UKHSA) veoma su zabrinjavajući, ali za mnoge naročito „teoretičare zavera“ ne i iznenađujući. Danas podaci pokazuju da potpuno vakcinisane osobe čine 92% svih smrtnih slučajeva od kovida-19 u Engleskoj, od kojih je 4 od 5 među trostruko vakcinisanim.

Ali, osvrt na istorijske podatke pokazuje da je neposredno pre nego što je Omikron varijanta pogodila zemlju, vakcinisano stanovništvo zapravo patilo od manje smrtnih slučajeva i činilo je samo 82% svih smrtnih

slučajeva od Kovida-19 u Engleskoj pre nego što je vlada Velike Britanije odlučila sprovesti veliku kampanju „Get Boosted Now“.

Pa zašto se broj smrtnih slučajeva povećao među vakcinisanim osobama, ali je pao među nevakcinisanim kada su milioni Britanaca dobili „krajnju zaštitu“ od treće doze vakcine protiv Kovida-19, a blagi oblik Kovida-19 sada je dominantan u zemlji?

Britanska agencija za zdravstvenu sigurnost (UKHSA) objavljuje nedeljni Izveštaj o nadzoru vakcina protiv Kovida-19 koje sadrži podatke o slučajevima Kovida-19, hospitalizacijama i smrtnim slučajevima prema statusu vakcinisanja. Najnoviji izveštaj, „12. nedelja“, objavljeno je u četvrtak 24. marta, a možete ga pogledati ovde.

(Ekspres vesti)

Check Also

RUSKI „TERMINATOR“ UŠAO U DONBAS! (VIDEO)

Tokom ruske specijalne operacije na ukrajinskoj teritoriji, pravi snimci sa lica mesta periodično se pojavljuju …