Home / AKTUELNO / Carinik je na Batrovcima tokom rutinske kontrole zadigao ceradu kamiona i zanemeo! Odmah je pozvao pojačanje..

Carinik je na Batrovcima tokom rutinske kontrole zadigao ceradu kamiona i zanemeo! Odmah je pozvao pojačanje..

501

Carinici su u proteklih nekoliko dana na graničnom prelazu Batrovci zajedno sa policijom sprečili pokušaj 17 migranata da sakriveni u kamionima ilegalno pređu državnu granicu.

Januara 25. 2017. godine oko 17 časova u kamionu beogradskih registarskih oznaka na izlazu iz Srbije pronađeno je 5 državljana Sirije.

Pomenuti kamion prevozio je tovar bakarnih granula iz Srbije ka Francuskoj, a migranti su se sakrili u tovarnom delu kamiona. Oni su u prikolicu vozila ušli rasekavši ceradu sa gornje strane.

Januara 24. je u dva kamiona srpskih registarskih oznaka pronađeno osam državljana Avganistana.

Carinici i policajci su ih pronašli detaljnim pregledom među repromaterijalom za auto-industriju i repinim rezancima, koje su kamioni prevozili iz Srbije u Italiju.

Januara 21. su među kutijama štapića za uši, kojima je bio natovaren bugarski kamion na putu za Francusku, pronađena četiri muškarca iz Avganistana.

U sva tri slučaja, kao i mnogo puta ranije, ilegalni migranti su iskoristili pauzu koju vozači kamiona prave u blizini graničnog prelaza da se sakriju među robom i na taj način domognu EU. Na svim kamionima su na prikolicama isečene cerade sa gornje strane.

Migrante po otkrivanju preuzima policija.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …