Home / AKTUELNO / Česi zovu Srbe i nude 1.500 evra platu, bonuse i stalno zaposlenje: Imate još 7 dana da se prijavite

Česi zovu Srbe i nude 1.500 evra platu, bonuse i stalno zaposlenje: Imate još 7 dana da se prijavite

Ceska-Pare

Ukoliko razmišljate o poslu u inostranstvu, imamo odličnu vest za vas. Renomirana češka firma nudi deset radnih mesta i odličnu platu. Ukoliko ispunjavate njihove uslove, od sledećeg meseca na račun može da vam legne minumum 1.500 evra.

Reč je o transportnoj firmi sa dugogodišnjom tradicijom koja traži vozače u teretnom međunarodnom saobraćaju. Da biste dobili posao, koji se obavlja u Evropskoj uniji po turnusima, potrebno je da imate vozačku dozvolu kategorije C i E.

U oglasu firme navodi se da raspolažu novim voznim parkom, kao i da pružaju celokupnu podršku svojim vozačima.

Od vozača, pored stručnosti, traže i pouzdanost, kao i izraženu volju za radom.

– Nudimo rad u stabilnoj, renomiranoj firmi koja nudi odlične uslove za rad i za to vrlo dobru finansijsku nadoknadu. Neto zarada od 1.500 evra mesečno, sa mogućnošću i veće zarade u zavisnosti od ostvarenog rada – navodi se u oglasu.

– Nudimo pomoć prilikom sređivanja i regulisanja dozvole boravka u EU i svih potrebnih radnih i profesionalnih dozvola za vožnju i rad u Evropskoj uniji – dodaje se.

Profesionalne biografije (CV) poslati elektronskim putem, ili se obratiti putem aplikacije Viber, ili WhatsApp na broj telefona u oglasu

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …