Home / AKTUELNO / Čovek sa sidrom oko vrata pretio da će da skoči sa mosta- Beograđani mu dobacivali: „Skoči bre budalo, ne možemo da pređemo most!“ (VIDEO)

Čovek sa sidrom oko vrata pretio da će da skoči sa mosta- Beograđani mu dobacivali: „Skoči bre budalo, ne možemo da pređemo most!“ (VIDEO)

Na visini od desetak metara Ivica Papić (56) proveo je dva sata zbog teške finansijske situacije i malih primanja..

500Foto: Tanjug, Srđan Ilić

Pošto je Ivica Papić (56) juče proveo dva sata na čeličnoj konstrukciji Železničkog mosta sa sidrom oko vrata preteći kako će skočiti, saobraćaj je bio prekinut do 16 časova.

Drama je trajala više od dva sata, a prema rečima njegove ćerke Ane za sve su krivi mnogobrojni problemi sa kojima ovaj čovek jednostavno nije mogao da se izbori.

– Tata je mene, brata i mamu izbacio iz kuće u novembru jer je želeo mir. Ne znam kako se snalazio sa mizernim primanjima koje je imao. Od tada živimo u iznajmljenom stanu, a mama je htela da podnese zahtev za razvod braka. Kada sam došla sa posla, sačekalo me je njegovo oproštajno pismo, a nakon nekoliko minuta je došla policija po mene – objasnila je uznemirena žena za “Naše novine”.

Ispod mosta su sve vreme, koliko je Papić bio na visini od desetak metara bila tri čamca Rečne policije.

Nezadovoljni građani koji su se našli na tom mestu, međutim, nisu imali razumevanja. Pokušavajući da pređu most, neki od njih dobacivali su i: “Skoči, budalo!”, “Što si se penjao džabe” i “Skoči da bismo mogli da pređemo most”.

Uplakani muškarac je nakon gotovo dvočasovnog pregovaranja u 15.35 na tramvajske šine bacio sidro, koje je nosio oko vrata. Pet minuta kasnije sišao je s mosta gde su ga čekali članovi porodice, policija i lekari.

Prema pisanju “Naših novina” članovi porodice su Papića prošle godine više puta prijavljivali zbog porodičnog nasilja.


(Naše novine)

Check Also

ORBAN: „Ogromne mase kreću ka Evropi- Neće imati obzira ni prema Srbiji ni prema Mađarskoj, pregaziće nas“

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas u Novom Sadu da će Evropa imati tešku …