Home / AKTUELNO / Crtež koji je mala Jana nacrtala nekoliko dana posle ubistva krije jezivu tajnu o onome što se dešavalo u kući Marjanovića!

Crtež koji je mala Jana nacrtala nekoliko dana posle ubistva krije jezivu tajnu o onome što se dešavalo u kući Marjanovića!

500

Crtež koji je mala Jana nacrtala nekoliko dana nakon ubistva mogao bi da bude ključan u rešavanju slučaja ubistva majke Jelene Marjanović.

Po onome što je nacrtala tog dana, inspektori su posumnjali da verovatno zna više od onoga što je u razgovoru sa stručnjacima prvobitno rekla.

Tog dana je od vaspitača dobila zadatak da nacrta nešto čega se boji.

– Inače, dečica tog uzrasta imaju zadatak da obrade temu „nešto čega se plašim“ ili „strašna stvar“, i to se radi kako bi mališani nesmetano pričali o svojim strahovima i na neki način ih prevazišli. Upravo su to iskoristili inspektori kako bi pokušali da na taj način dođu do novih informacija – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Zaposleni su bili šokirani onim što su videli.

– Na temu „čega se bojite“, devojčica je nacrtala svoju kuću. Vaspitači su o tome odmah obavestili inspektore. Policija je odmah posumnjala da devojčica ima neka saznanja koja nije ispričala tokom ranijih razgovora sa stručnjacima – tvrdi izvor.

Stručnjaci koji su razgovarali sa Janom nakon ubistva tražili su da nacrta nekoliko crteža i ona je to uradila. Nacrtala je sve sem svoje porodice.

– Razlog zašto je tog dana odbila može da bude povezan s njenim saznanjem da se mama izgubila – naveo je izvor.

Psihoterapeut Zoran Milivojević smatra da bi tek razgovor Jane s psihologom pokazao zašto je Jana kuću označila kao nešto strašno.

– Postoji više mogućih tumačenja tog crteža. Poznato je da prazna kuća plaši decu, i to jeste zapravo simbol zastrašujućeg. Samo bi jedno od tumačenja bilo da se u kući nešto loše dogodilo, ali to može biti utvđeno jedino u razgovoru s psihologom koji bi određenim pitanjima oslobodio i otvorio dete – kaže Milivojević.

(Telegraf.rs)

Check Also

UBIĆU AKO MI NEKO OTME ZEMLJU: BRANIMIR SE SUPROTSTAVIO VUČIĆU OKO RIO TINTA (VIDEO)

„Ovo je moja dedovina, radio sam, ostario sam i sad to treba da mi otme …