Home / ZDRAVLJE / ČOVEK KOJI JE OBOLELO OD KANCERA OTKRIO: Zračili su me i bilo mi je veoma loše, a onda sam saznao za doktora Azarića i njegov lek me je preporodio!

ČOVEK KOJI JE OBOLELO OD KANCERA OTKRIO: Zračili su me i bilo mi je veoma loše, a onda sam saznao za doktora Azarića i njegov lek me je preporodio!

alen-azaric

Otkriven mi je rak pankreasa. Zračili su me i bilo mi je veoma loše. Prekinuo sam hemoterapije. A onda sam saznao za Alena i njegov lek me je preporodio, kaže Milan Bjelajac.
 Svedoci smo da je u poslednje vreme u našoj državi sve veći broj obolelih od kancera.
Dok neki tvrde da je uzrok toga bombardovanje naše zemlje 1999. godine, zbog čega nam je zemlja zatrovana, pa samim tih i hrana koja se proizvodi, drugi kažu da to nema mnogo veze s tim, nego s načinom života, jer imamo loše životne navike.

Milanu Bjelajcu (64), penzionisanom pripadniku MUP, pre nekoliko meseci dijagnostikovan je kancer pankreasa.

– Vodio sam jedan, mogu reći, zdrav život. Nisam ni pušio ni pio. Dosta sam šetao, bio sam fizički aktivan, a slatkiše skoro da nisam jeo – kaže Milan.
A onda je počeo da oseća bolove u stomaku, koji su bili izraženi samo noću. Toliko jaki da nije mogao da spava.

Ubili bi me zračenjem

– Na prvim pretragama nisu otkrili ništa. U jednoj privatnoj klinici su mi rekli da imam malo mulja u žuči i da mi verovatno to stvara probleme.

Međutim, kako bolovi nisu prestajali, otišao sam ponovo na pretrage, ali u drugu privatnu kliniku, u kojoj mi je rečeno da imam zadebljanje na pankreasu.

Skener je pokazao rak. Zatim je usledila operacija. Kancer nisu otklonili, nego su mi ugradili bajpas na pankreas i odstranili žučnu kesu.

Milanu su dijagnostikovane i metastaze na jetri:

– Zbog toga sam bio žut kao limun. Nakon operacije je krenula hemoterapija. Odradio sam četiri i više nisam hteo jer mi nije bilo dobro. Gubio sam snagu, nisam mogao da pričam ni da vozim.

Bio sam siguran da će me ubiti ako nastavim.
Nakon prestanka terapije obratio se doktoru Alenu Azariću, kojeg ovih dana gledamo u rijalitiju „Parovi“ na TV Hepi.

Zadovoljan

– Jedan prijatelj mi je preporučio da odem kod doktora Azarića, jer je njegov komšija bio kod njega i uspešno savladao rak.

Nisam bio u stanju da se krećem, pa je kod doktora Azarića otišla moja supruga i donela mi lek, tačnije, ulje koje se dobija iz spora gljive Ganoderma lucidum, koje je u želatinastoj kapsuli. Iskreno, nisam bio baš mnogo poverljiv prema tome, ali sam rešio da pokušam – naglašava Bjelajac.

Dva meseca kasnije prezadovoljan je rezultatima lečenja.

Sad uživa u životu

– Ja se danas kunem u taj lek. Posle pet dana korišćenja počeo sam da spavam, a bolovi su prestali. Nemam više problema sa otežanim govorom, ponovo vozim auto, radim kućne poslove, štaviše teške za čoveka koji ima moju dijagnozu. Imam toliko energije da ponovo mogu da trčim.

Na preporuku doktora Azarića promenio sam ishranu. Ne unosim šećer u organizam, niti belo brašno, a od mesa jedem ribu i ponekad, vrlo retko, piletinu i ćuretinu. Pijem dosta vode i jedem mnogo svežeg voća i povrća.

Sada, kaže, može da uživa.

– Povukao sam se iz grada u vikendicu nadomak Belegiša i uživam u prirodi. Jedino što planiram u životu jeste da lek od gljiva koristim i dalje i da se držim saveta doktora Azarića, koji mi je pomogao. Imam 64 godine i vreme je da malo uživam u penziji!

Pun snage

Sad sam otporan na sve

Na kontrole Milan nije želeo da ide:

– U bolnicu nisam ušao, niti planiram. Ne želim da me nanovo zrače.

Ja se osećam kao zdrav čovek. Pre neki dan, kad je bilo ono nevreme, ja i sin smo bili na krovu i pakovali crep koji je pao, i to po kiši. Da li mislite da to može da radi bolestan čovek?

Bolesni ljudi moraju da paze na imunitet, a ja sam pakovao crep po kiši i evo me nekoliko dana kasnije, zdrav potpuno, bez prehlade i kašlja.

(Mediji)

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …