Home / AKTUELNO / DIRLJIV SUSRET OCA SA OTETOM DEVOJČICOM NA MESTU GDE SU UHAPŠENI OTMIČARI: „Gde si ti srećo tatina?“ (VIDEO)

DIRLJIV SUSRET OCA SA OTETOM DEVOJČICOM NA MESTU GDE SU UHAPŠENI OTMIČARI: „Gde si ti srećo tatina?“ (VIDEO)

500
Otac je stigao u pratnji ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji se lično angažovao kako bi oteta devojčica bila spasena

– Gde si srećo tatina – bile su prve reči oca kada je ugledao svoju ćerkicu u automobilu u kom je oteta!

Devojčica (2) koja je oteta danas na Voždovcu, vraćena je roditeljima posle drame u Beogradu. Majka se vraćala iz prodavnice sa ćerkom, kada joj je otmičar prišao sa leđa i oteo dete usred dana. Uplašena žena je očajno pokušavala da vrati ćerku, ali su joj otmičari polomili prste vratima automobila.

Otac je stigao u pratnji ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji se lično angažovao kako bi oteta devojčica bila spasena.

Otmičari su Branko Sebastijan i Sabrina Gorin, sa francuskim pasošima, koji su oteli dete majci iz ruku i pobegli u BMW-u. Majka otete devojčice je pokušala da im uzme ćerku, ali su joj oni polomili prste vratima od automobila. Pobegli su BMW-om i zaustavljeni kada su probili rampu kod Šimanovaca.

U jednom momentu su pokušali da dete bace kroz ogradu autoputa, ali je policija uspela da ih zaustavi i vrati dete roditeljima.

Pogledajte video ispod:

(Kurir)

 

Check Also

UDARNA VEST! OD PETKA NOVE STROGE MERE- VIKENDOM POLICIJSKI ČAS!

Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim …