Home / AKTUELNO / ĐORĐE VUKADINOVIĆ O VUČIĆU: Sve što radi je pogrešno a to radi iz dva razloga.. (VIDEO)

ĐORĐE VUKADINOVIĆ O VUČIĆU: Sve što radi je pogrešno a to radi iz dva razloga.. (VIDEO)

Gost nove epizode emisije „RasPravda“ koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije „HelmCast“, bio je opozicioni poslanik Đorđe Vukadinović.

Sve što radi Aleksandar Vučić i ekipa oko njega je pogrešno iz dva razloga. Prvo namerno, jer su dobili zadatak da urade pogrešno, a drugo jer ne znaju da rade kako treba. Oni su nesposobni za bilo koji posao… – kaže Vukadinović.

Vukadinović je rekao da Tadić nije bio dovoljno veliki izdajnik po mišljenju zapadnih sila i da je zato zamenjen Vučićem. On je rekao da nakon Slobodana Milošević, niko nije došao na vlast bez blagoslova stranaca pa čak i Vojislav Koštunica.

Vukadinović je ukazao da Đinđić, Koštunica i Tadić nisu nikada pomišljali da omoguće Albancima kontrolu na severom Kosmeta što je Aleksandar Vučić učinio.

On je optužio Vučića da je rasturio jedinstvo Srba u južnj pokrajini sklanjajući ljude koji su se odupirali Albacima, a doveo je svoje nesposobne kadrove koji sada podržavaju vlast u Prištini.

Emisiju su obeležile žučne diskusije autora i voditelja Miodraga Zarkovića sa gostom. Vukadinović je u emisiji govorio o vlastima koje su predhodile Vučiću,  Kumanovskom sporazumu, Briselskom sporazumu, političkoj situaciji u Srbiji, pregovorima na temu Kosova i Metohije, Crnoj Gori i drugim važnim temama.

(Pravda)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …