Home / AKTUELNO / DR TIODOROVIĆ NAJAVIO NOVI TALAS KORONE: EVO KADA BI MOGAO DA UDARI I KAKO MOŽE DOĆI DO MRAČNOG SCENARIJA..!
Foto: Tanjug, Dimitrije Nikolic

DR TIODOROVIĆ NAJAVIO NOVI TALAS KORONE: EVO KADA BI MOGAO DA UDARI I KAKO MOŽE DOĆI DO MRAČNOG SCENARIJA..!

Na konferenciji za štampu Kriznog štaba zbog trenutne situacije sa virusom korona, prof. dr Branislav Tiodorović je upozorio da bi Srbija mogla da ima novi talas virusa korona.

– Danas sam shvatio da su svi svesni da bi popuštanje mera dovelo do toga da već 10. ili 20. januara imamo nove pikove i novi talas, a tek to ne bilo dobro za privredu – rekao je Tiodorović.

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 14.794 osoba, njih 3.823 je pozitivno, dok je nažalost 49 osoba preminulo.

– Moramo biti svesni da je Krizni štab u konstantnoj komunikaciji. Mi smo i dalje za oštre mere. Nove mere nisu kompromis. Danas sam shvatio da su svi svesni da bi popuštanje mera dovelo do toga da već 10. ili 20 januara imamo nove pikove i novi talas – smatra Tiodorović.

Podsetimo, Krizni štab odražao je rano jutros sednicu na kojoj je odlučeno da svi ugostiteljski i trgovinski objekti, kao i uslužne delatnosti mogu da rade ovog vikenda do 20 časova. Isto će važiti i u ponedeljak, za kada je zakazana nova sednica Štaba na kojoj će biti odlučeno koja pravila i mere će važiti za novogodišnje praznike

(Novosti)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …