Home / AKTUELNO / DRAMATIČNO UPOZORENjE: Prodaja PKB-a je urušavanje prehrambene bezbednosti Srbije!

DRAMATIČNO UPOZORENjE: Prodaja PKB-a je urušavanje prehrambene bezbednosti Srbije!

Gost novog „Politikon-a“ je bio Slobodan Erić,osnivač i glavni urednik časopisa „Geopolitika“.

Govoreći o novoj praksi koja je prihvaćena u beogradskim vrtićima gde se vrši obuka vaspitača u cilju upoznavanja mališana sa LGBT idejom Erić kaže:

“ Na delu je primena ekstremne politike prema srpskom narodu. Ta politika se primenjuje nakon petog oktobra. Za mene je ekstremno sve što nije normalno.Reč je o jednom organizovanom pokušaju uticaja na karekterologiju i mentalitet srpskog naroda.Odgovornost za ova dešavanja snosi Vlada i predsednik Republike Srbije (Aleksandar Vučić). Svi zaboravljaju da je ova Vlada potpunu vlast dala nevladinim organizacijama.Mi imamo problem da svi važni zakoni koji se donose u Skupštini Srbije dolaze iz kuhinje nevladinog sektora. Reč je o organizovanom specijalnom ratu na razaranju srpskog društva“.

Govoreći o Vučićevom planu razgraničenja na KiM Erić nastavlja:

“ Jedan takav samoubilački akt podržao bi aspiracije suseda i drugih zemalja, jer je to demonstracija nemoći i nihilizma. Prvo, po pitanju KiM: S kim mi da trgujemo? Kome mi to da predamo? Trgovcima narkotika i ljudskih organa? Sa njima da pravimo nekakav dogovor? Ko nam je garant da bi oni taj dogovor poštovali? Mi nemamo ni zakonsko, ni duhovno ni moralno pravo da to radimo! To je protivno Ustavu, to nije naša svojina, to je svojina svih srpskih generacija. Mi smo jedna generacija u nizu i mi smo samo trenutni korisnici tog prava.Okupacije su privremena istorijska stanja. Pre ili kasnije mi ćemo to razrešiti i vratiti.“

Osvrćući se na defetističke izjave predsednika Aleksandra Vučića, Erić upozorava:

“Vučić to svesno radi. To je deo realizacije tog njegovog plana razgraničenja. Za taj plan mi još ne znamo s kom je on to dogovarao. On za taj plan nema podršku Međunarodne zajednice, a ono što je najbitnije, nema podršku ni u Srbiji za taj plan. On nema podršku čak ni u okviru svoje Napredne stranke za to. A pogotovo nema podršku SPC za taj plan o podeli Kosova što je najvažnija i nepremostiva prepreka za realizaciju Vučićevog plana o podeli KiM.“

Govoreći o privatizaciji PKB Erić naglašava:

“To je korak ka urušavanju ekonomskog suvereniteta Srbije kao i put ka urušavanju njene prehrambene bezbednosti. Subvencije koje se daju strancima je razlog što je diskriminisana naša privreda s obzirom da se te subvencije daju iz budžeta koji se puni sredstvima iz naših preduzeća i pravnih subjekata, te imamo za posledicu da naša ekonomija, koja je pretrpela sankcije, sada finansira svoju konkurenciju. Toga nema nigde na svetu“.

Pogledajte video:

Izvor: Srbin.info

Check Also

Komanda Oružanih snaga Ukrajine: Rusi nas napadaju iz devet pravaca, odjednom!

Ruske jedinice napadaju ukrajinske oružane snage u Donbasu u devet pravaca. O tome je na …