Home / AKTUELNO / Ðukić otvorio dušu: U prokletoj Srbiji svi su ušemljeni sem mene, 10 budala me tera iz Partizana posle trofeja… (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Ðukić otvorio dušu: U prokletoj Srbiji svi su ušemljeni sem mene, 10 budala me tera iz Partizana posle trofeja… (VIDEO)

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić rekao je da je spreman da ostane u klubu i naredne sezone u kojoj, prema njegovim rečima, ekipa ne bi prolazila kroz upoznavanje, već bi se nadogradila na ono što je urađeno u prethodnih godinu dana.

– Nisam došao ovde da bih lansirao karijeru i otišao. Došao sam da radim, ne bojim se rada i izazova. Biće teško u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Iako smo povlašćeni biće to opet dobri, jaki protivnici, gde će svaka utakmica biti izjendačena. Ne plašim se tih stvari, verujem u sebe, ekipu i viziju fudbala. Smatram da u tom procesu ovi igrači još nadolaze i da će sada nadograditi na urađeno – rekao  je Ðukić za TV Partizan.

Kako je naveo, dolazak u Partizan posle osvojene duple krune crno-belih u sezoni pre toga je ludost i ističe da je u Humsku stigao svestan kritika, ali sa ciljem da napravi identitet ekipe na duže staze.

– Doći u Partizan posle duple kruna bila je ludost. Znate da će to biti teško ponoviti i ostvariti. Sve manje što uzmete posle toga biće kritikovano, stavljano pod lupu. Verovao sam u sebe i svoj rad i došao sam, jer smatram da možemo da napravimo dobre stvari. Partizan koji će na duge staze raditi dobro i oformiti igru, stil, način i to uspeti da radimo na duge staze – rekao je Ðukić.

Prema njegovim rečima ako želite da izbegnete kritiku u Srbiji morate da budete „ušemljeni“ sa nekim.

– U ovoj prokletoj Srbiji morate da budete „ušemljeni“. Ðukić ne pripada nikome. Dve godine sam u Partizanu i dve godine sam kritikovan. U dve godine niko me nije pohvalio kad se igrao najlepši fudbal niko nije skandirao „Ðukiću majstore“, niti se to protezalo po novinama. Nije ni sad – rekao je Ðukić i otkrio da mu je prilikom dodele trofeja u Surdulici, kako kaže, 10 budala skandirao „Ðukiću, odlazi“ što je nazvao nenormalnim.

Ðukić je u prvoj sezoni po povratku u Partizan osvojio Kup Srbije, što mu je prvi trofej u karijeri, i o njegovom statusu će se još razgovarati jer ima ugovor do leta 2019.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

EU BLOKIRALA SVE PREGOVORE SA BEOGRADOM!

Zemlje članice Evropske unije nisu dale zeleno svetlo za otvaranje novih poglavlja, odnosno klastera, u …